Få gratis bilforsikring i 30 dager

Nå slipper du å bekymre deg for forsikringen når du kjøper bil. Med billån i Santander får du gratis bilforsikring fra If i 30 dager – helt uten forpliktelser.

Vi vet at det kan gå fort når du først finner drømmebilen til salgs – og da kan det være forvirrende å få oversikt over hva man gjør med forsikring på bilen.

Har du billån eller lånebevis fra Santander, slipper du å tenke på forsikringen når du kjøper bil.

Den beste forsikringen for din bil

Har du bil som er under 8 år gammel og har kjørt under 150 000 km, får du Ifs Super forsikring som også inkluderer tilleggsforsikring for leiebil ved skade og for motor, gir og driftsbatteri. Dette er Ifs beste bilforsikring.

Er bilen over 8 år/150 000 km får du Ifs Kasko forsikring med leiebilsdekning. Les mer om de forskjellige bilforsikringene til If her.


Du velger selv om du vil fortsette med forsikringen etter 30 dager. If sender deg et tilbud på e-post eller SMS for videreføring av forsikringen i god tid før gratisperioden er over. Dersom du ønsker å forsikre bilen i et annet selskap, er det selvsagt helt greit. Det eneste du trenger å gjøre er å bytte før det har gått 30 dager.

 

Hva skjer når gratisperioden er over?

Hvis du ikke velger forsikring i et annet selskap etter gratisperioden, sørger If for at du ikke blir stående uten bilforsikring. Du vil da automatisk bli videreført med Ifs anbefalte dekning til bilen din, med vanlige vilkår og pris. Forsikringen gjelder til du eventuelt velger å si opp.

 

Søk om billån