Få gratis bilforsikring i 30 dager

Nå slipper du å bekymre deg for forsikringen når du kjøper bil. Med billån i Santander får du gratis bilforsikring fra If i 30 dager – helt uten forpliktelser.

Vi vet at det kan gå fort når du først finner drømmebilen til salgs – og da kan det være forvirrende å få oversikt over hva man gjør med forsikring på bilen.

Har du billån eller lånebevis fra Santander, slipper du å tenke på forsikringen når du kjøper bil.

Fri start tilbys kun ved kjøp av personbil fra privatperson og ikke ved kjøp fra bilforhandler.

Med et nytt billån eller lånebevis, kan du nemlig få bilforsikring fra If helt gratis og uforpliktende i 30 dager. Alt du trenger å gjøre, er å krysse av for «Fri Start» i låneskjemaet.

 

Den beste forsikringen for din bil

 

Bilen forsikres med Ifs beste bilforsikring for din bil. Biler som er under 8 år og har kjørt under 150 000 km, får superdekning. Andre biler får kaskodekning. På if.no/bilforsikring kan du lese mer om de ulike dekningene.

 

Du velger selv om du vil fortsette å ha forsikringen etter 30 dager. Du kan også bare lene deg tilbake – If kontakter deg for å sørge for at du er riktig forsikret etter gratisperioden. Dersom du ønsker å forsikre bilen i et annet selskap, er det selvsagt helt greit. Det eneste du trenger å gjøre er å bytte før det har gått 30 dager.

 

Forsikringen vil automatisk videreføres, hvis du ikke velger å ordne forsikring i et annet selskap. Da registreres den beste forsikringen for din bil med vanlige vilkår og priser. Forsikringen gjelder til du eventuelt velger å si opp.

 

Søk om billån