Forbrukslån

Enten du trenger et nytt lån eller refinansiering – hos oss kan du søke om forbrukslån fra 10 000 til 350 000 kroner. 

gebyrfritt smålån

Lån fra 10 000 kroner til 70 000 kroner – helt gebyrfritt. Rente 11,9 % – 17,9 % og 1–5 års nedbetalingstid.

Søk om smålån
Standardlån

Lån fra 70 001 kroner til 350 000 kroner uten sikkerhet. Rente fra 7,9 % – 16,25 % og 1–5 års nedbetalingstid.

Søk om standardlån
Lån til refinansiering

Få lavere månedlige kostnader ved å samle dyr gjeld. Rente fra 7,9 % – 17,9 % og inntil 15 års nedbetalingstid.

Søk om refinansiering

Hvem kan søke om forbrukslån?

  • Du som har fylt 23 år
  • Du som er bosatt i Norge
  • Du som har en fast årsinntekt på 200 000 kroner eller mer
  • Du som ikke har inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Se våre vilkår og priser

 

Lånekalkulator

Sjekk forventede kostnader på lånet med vår lånekalkulator.

Prøv lånekalkulatoren
Forbrukslån hos Santander

Fordeler med forbrukslån

  • Hjelp til uforutsette utgifter
  • Du velger hva du vil bruke pengene til
  • Du trenger ikke belåne bolig eller andre eiendeler

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Du slipper med andre ord å knytte det opp mot boligen din eller andre eiendeler. Dette fører til at vi tar en høyere risiko når vi låner deg penger, og derfor er vår trygghet er en litt høyere rente. Beløpet kan benyttes til å refinansiere annen gjeld, eller du kan du bruke til det du selv ønsker.

Hvorfor forbrukslån?

Det kan være mange grunner til at du ønsker et forbrukslån. Uforutsette utgifter dukker som regel opp når det passer som dårligst. Da kan et forbrukslån fra Santander være nyttig og nødvendig.

Inntil 15 års nedbetalingstid

Du kan velge fra 1 til 5 års nedbetalingstid på smålån og standardlån. Hvis du har kredittgjeld og lån i andre banker som du ønsker å refinansiere, kan du få inntil 15 års nedbetalingstid – avhengig av løpetiden på lånene du ønsker å refinansiere. Du kan når som helst velge å betale tilbake hele eller deler av lånet uten at det koster noe ekstra. 

Betalingsplan uten overraskelser

Når du søker om lån hos oss, får du et lånetilbud. Lånetilbudet inneholder en betalingsplan som viser hvor mye lånet vil koste hver måned og totalt sett med alle kostnader inkludert. Da har du full oversikt og forutsigbarhet gjennom låneperioden, og det sikrer at du får nedbetalt hele lånet og ikke sitter igjen med gjeld over lang tid. 

Du kan søke om å låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Hvor mye vi kan tilby deg er avhengig av din økonomiske situasjon. 

Smålån er for lån fra 10 000 til 70 000 kroner og standardlån er for lån fra 70 001 til 350 000 kroner. Smålån er helt gebyrfritt, mens standardlån har etableringsbebyr og termingebyr. 

Renten settes individuelt både for smålån og standardlån, og avgjøres etter en kredittvurdering etter innsendt søknad. 

Vi vurderer alle lånesøknader individuelt. Hvilken rente vi kan tilby deg, avhenger av ulike faktorer som din inntekt, gjeld, betjeningsevne og betalingshistorikk. For at vi skal kunne tilby deg en konkret rente, fyller du ut søknadsskjemaet. Dette er helt uforpliktende.

Du kan velge fra 1 til 5 års nedbetalingstid på smålån og standardlån. Hvis du har kredittgjeld og lån i andre banker som du ønsker å refinansiere, kan du få inntil 15 års nedbetalingstid  avhengig av løpetiden på lånene du ønsker å refinansiere. Du kan når som helst velge å betale tilbake hele eller deler av lånet uten at det koster noe ekstra.

De fleste som søker om forbrukslån får svar med en gang. Enkelte søknader sendes videre til manuell behandling hos en saksbehandler, og det tar normalt  1-2 timer innenfor våre åpningstider. 

Det kan være mange grunner til at du ønsker et forbrukslån. Uforutsette utgifter dukker som regel opp når det passer som dårligst. Da kan et forbrukslån fra Santander være nyttig og nødvendig – dersom det brukes riktig.

Pengene blir utbetalt til din konto og du kan bruke beløpet slik du selv måtte ønske. Bare husk at lånet skal nedbetales.

Kanskje du skal handle noe du ikke har penger til akkurat nå? Noen ganger kan det være rimeligere å handle noe utenfor sesong med et forbrukslån, enn å kjøpe det med oppsparte midler når det er på sitt dyreste. Dette betinger selvsagt at du betaler regningene når du skal.

Vi som bank lever av at kundene våre betaler for seg. Vi har, i likhet med deg, en interesse av at du følger nedbetalingsplanen på lånet.

Dersom du har gjeld du fortsatt betaler på vil det heller lønne seg å kikke på refinansiering. Her kan du få samlet flere smålån og kredittkortgjeld. Da får du bedre oversikt og som regel lavere månedlige kostnader fordi du slipper å betale renter og gebyrer på flere lån.

Lurer du på noe om nye eller eksisterende lån? Ta kontakt med oss.

NYE KUNDERTelefon: 21 08 39 02
Man-fre: 08:00 - 21:00
Lør: 09:00 - 16:00

EKSISTERENDE KUNDERTelefon: 21 08 34 00
Man-fre: 08:00 - 18:00

Låneeksempel

Effektiv rente 15,7 %, lånebeløp kr 125 000 over 2 år. Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379. Nedbetalingstid: 1 - 15 år. Effektiv rente: 8,2 % - 28,8 %