Smålån

Med et smålån kan du låne fra 10 000 kroner til 70 000 kroner og få inntil 5 års nedbetalingstid – helt gebyrfritt.

Hvem kan få smålån?

  • Du som har fylt 23 år
  • Du som er bosatt i Norge
  • Du som har en fast årsinntekt på kr 200 000 eller mer
  • Du kan ikke ha inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Se våre vilkår og priser

Fordeler med smålån

  • Ingen etablerings- eller termingebyr
  • Inntil 5 års nedbetalingstid
  • Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av beløpet

Hva er et smålån?

Et gebyrfritt smålån hos Santander er et forbrukslån på mellom 10 000 og 70 000 kroner. Dette lånet har verken etablerings- eller termingebyrer, og du kan bruke lånet til hva som helst. Lånet er uten sikkerhet, noe som betyr at banken ikke har sikkerhet i dine eiendeler som bil eller bolig. Renten på slike lån er derfor høyere enn på lån med sikkerhet, fordi banken tar en større risiko.

Hvorfor velge smålån?

Har du fått en uforutsett utgift du ikke har mulighet til å betale akkurat nå? Et smålån kan være et godt alternativ når du vet at du kan betale tilbake lånebeløpet over tid en viss tid, for eksempel over ett eller to år. Lånet er helt gebyrfritt, så du betaler kun rentekostnader i tillegg til lånebeløpet.

Nedbetaling

Du kan velge 1–5 års nedbetalingstid på lånet. Du betaler et fast månedlig beløp som inkluderer avdrag og renter, og du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av lånebeløpet uten at det koster noe ekstra.

Dersom du skal refinansiere eksisterende lån kan du få inntil 15 års løpetid, avhengig av lånebeløpet og nedbetalingstiden på lånet det gjelder.


Priseksempel: 
Effektiv rente 16,2 %, kr 40 000, over 2 år, kostnad kr 6 399, totalt kr 46 339. Nedbetalingstid: 1–15 år | Effektiv rente: 8,2 %–28,8 %.

Velg riktig lån


Vi har flere typer forbrukslån uten sikkerhet. Velg det som er mest riktig for deg - Lån fra 10 000 opp til 350 000 kroner. Har du eksisterende gjeld som du ønsker å samle ett sted, bør du velge refinansiering.