Standardlån

Med et standardlån kan du låne fra 70 000 kroner til 350 000 kroner og få inntil 5 års nedbetalingstid.

Hvem kan få standardlån?

  • Du som har fylt 23 år
  • Du som er bosatt i Norge
  • Du som har en fast årsinntekt på kr 200 000 eller mer
  • Du kan ikke ha inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Se våre vilkår og priser

Fordeler med standardlån

  • Inntil 5 års nedbetalingstid
  • Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av beløpet

Hva er standardlån?

Et standardlån er et forbrukslån fra 70 000 kroner til 350 000 kroner uten sikkerhet. Det vil si at lånet ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler som et hus eller en bil. Mangelen på sikkerhet gjør at renten på et forbrukslån er høyere enn på et tradisjonelt hus- eller billån.

Et standardlån er et godt alternativ når det dukker opp store, uforutsette kostnader som du ikke har mulighet til å betale med en gang.

Nedbetaling av standardlån

Du kan velge nedbetalingstid på 1 til 5 år når du tar opp et standardlån. Du kan alltid velge å betale ned hele eller deler av forbrukslånet før tiden uten ekstra kostnader. Husk at jo kortere nedbetalingstid du velger, jo mindre vil du totalt sett betale i renter og gebyrer.

Med et standardlån får du en nedbetalingsplan. Denne viser hva lånet totalt sett vil koste deg med avdrag, rentekostnader og gebyrer, og også hva de månedlige avdragene vil være. Da har du full oversikt og forutsigbarhet gjennom låneperioden.

Dersom du skal refinansiere eksisterende lån, kan du få inntil 15 års løpetid avhengig av løpetiden på det lånet du ønsker å refinansiere.

Priseksempel forbrukslån: Effektiv rente 15,7 %, lånebeløp kr 125 000 over 2 år.
Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379.

Nedbetalingstid: 1 - 15 år. Effektiv rente: 8,2 % - 28,8 %

Velg riktig lån

Vi har flere typer forbrukslån uten sikkerhet. Velg det som er mest riktig for deg - Lån fra 10 000 opp til 350 000 kroner. Har du eksisterende gjeld som du ønsker å samle ett sted, bør du velge refinansiering. Skal du finansiere noe som koster under 70 000 kroner er vårt smålån helt gebyrfritt.