Handlekonto fordeler

Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende MasterCard, som har gode fordeler, og fleksible nedbetalingsordninger. Med Handlekonto kan du kjøpe det du trenger - når du trenger det.

Fleksibel nedbetaling

Betalingsutsettelse

Med Handlekonto kan du kjøpe en vare i dag, og betale tilbake
senere- mot et utsettelsesgebyr.  På kjøp med betalingsutsettelse påløper det ingen renter i utsettelsesperioden. Du kan selv velge om du vil betale tilbake hele beløpet når utsettelsesperioden er over, eller om du vil dele det opp og nedbetale over tid. Da vil det imidlertid påløpe renter.

Kjøp med betalingsutsettelse kan du gjøre hos alle våre samarbeidspartnere.

Kjøp med 4 måneders betalingsutsettelse

Delbetaling

Du kan og velge å delbetale saldoen fra første måned, med et avtalt fast beløp. I begrensede perioder tilbyr vi også rentefri delbetaling. Følg med når du er hos en av våre samarbeidspartnere neste gang du er og handler hos en av dem.

Kjøp med delbetaling, fast beløp


Prisgaranti


Mulighet for Kontoforsikring

Kontoforsikring gir deg en større økonomisk trygghet hvis noe uforutsett skulle skje. En kontoforsikring hjelper deg med dine månedlige forpliktelser til oss dersom du blir arbeidsledig, syk eller skulle falle fra.


Fordelsprogrammet Dealpass

Med Dealpass får du opptil 25 % rabatt på over 300 spisesteder, butikker, nettbutikker, ferie, kultur og velvære i hele Norge. Rabattene gjelder både for deg og de du har med deg. Les mer om fordelsprogrammet Dealpass her.

Priseksempel Handlekonto: Eff.rente 30,4 %, kr 20.000 o/12 mnd, kostnad kr. 3.022. Totalt kr. 23.022.