Vil du tilby Byggekonto til dine kunder?

Selger du byggevarer til privatpersoner? Gjennom produktet Byggekonto kan du tilby dine kunder en enkel og oversiktlig fakturaløsning.

Fakturatjenesten Byggekonto er produktet for de daglige/ukentlige kjøpene i en byggvarebutikk. Da egenkreditt fortsatt er sterkt utbredt blant byggvarebutikker, tilbyr vi en faktura­tjeneste som vil være med på å få ned andelen på egenkreditt, og dermed redusere risikoen for tap og øke lønnsomheten. Produktet kan tilbys til alle kunder som ønsker faktura tilsendt.

 

Byggekonto er en kontokreditt med kort og er tilpasset både kundens  små og store byggeprosjekter. Med fakturatjenesten vil kundene få lang kredittid, høy kredittgrense og mulighet for fleksibel nedbetaling og betalingsutsettelse. Dette gir også store muligheter for butikken å drive mersalg og salg av varer med høyere kvalitet og fortjeneste.

 

Byggekonto innvilges automatisk og direkte i byggvarebutikken gjennom et internettbasert søknadssystem  som butikken får tilgang til. Kjøp kunden foretar i løpet av en måned summeres på en samlefaktura med kjøpsspesifikasjoner.

 

Alle kunder som åpner en ny Byggekonto vil få et kort tilsendt. Santander Consumer Bank tar ingen transaksjonsgebyr eller noe trekk i oppgjør fra byggvarebutikken når kunden handler med sitt kort, hvilket gjør kortet til et mer lønnsomt alternativ for butikkene enn både VISA- og MasterCard-transaksjoner og egenfakturering.

 

Interessert i en samarbeidsavtale?

Ta kontakt for en uforpliktende prat:

Kristian Lystad - 483 01 016 - e-post

Noen av våre samarbeidspartnere:

Byggeriet

 

Monter

 

Byggern

 

Byggtorget

 

CarlsenFritzøe

 

XL