Vil du tilby Handlekonto til dine kunder?

Selger du kapitalvarer til privatpersoner, enten via butikk eller på nett? Da kan Handlekonto være betalingsløsningen for dine kunder.

Handlekonto

Handlekonto gir en butikk muligheten for å tilby en privatperson finansiering (betalingsutsettelse eller delbetaling) ved kjøp fra kr 2 500 inntil kr 75 000. Kredittkontoen innvilges automatisk og direkte gjennom et internettbasert søknadssystem som butikken har tilgang til. Kunden får i etterkant tilsendt et kort, som kan brukes til gjenkjøp hos butikken og andre utsalgssteder.

 

Fordeler ved å tilby handlekonto:

 

  • Økt salg
  • Kunden bestemmer seg i dag
  • Flere fornøyde kunder
  • Ingen behov for å tilby egenkreditt
  • Reduserte transaksjonskostnader (jfr. kostnad for kredittkort)

 

Løsning for nettbutikker

 

Santander Consumer Bank tilbyr en markedsledende betalingsløsning også for nettbutikker. Med Handlekonto som et betalingsalternativ kan nettbutikken oppnå økt salg og bedre marginer.

 

Løsningen er rask og effektiv, og muliggjør markedsføring av Handlekonto på produktnivå, i handlevognen og som et betalingsvalg. Kunden får innvilget kredittsøknaden i løpet av få sekunder og kan signere med BankID.

 

En rekke av de største nettbutikkene i Norge allerede har integrert vår betalingsløsning. Dersom ønskelig, kan vi også gi tilbud på faktura som betalingsløsning.

 

Interessert i en samarbeidsavtale?

 

Frittstående butikk
Kontakt SalesSupport - 23 28 20 00 - e-post

 

Kjede / nettbutikk
Kontakt Alf R. Sirevaag - 913 38 208 - e-post

Noen av våre samarbeidspartnere

 

Elkjøp

 

Power

 

Apple Store

 

 HI-FI klubben

 

 Bolia