Kommer snart: Google Pay

Med kredittkort fra Santander kan du snart ta i bruk Google Pay!

Google PAY ER

  • Helt trygt å bruke
  • Enkelt å komme i gang med
  • Kontaktløst og enkelt i bruk
  • Mulig å bruke i Norge og i utlandet
  • En perfekt kombinasjon med kort fra Santander

Det er mange fordeler med Google Pay

Santander er samarbeidspartner med Google Pay, og med et kredittkort fra Santander kan du snart nyte godt av alle fordelene det trådløse betalingssystemet gir.

Kan brukes i en rekke land

Google Pay er tilgjengelig i en rekke land over hele verden – fra Italia og Spania til Singapore og Australia. Det betyr at du, med ditt kredittkort fra Santander og en Android-enhet, kan bruke kortet trådløst helt trygt på reise.

 

Les mer om våre kredittkort

Hvordan vet jeg at jeg kan betale med Google Pay?

Google Pay er en trådløs betalingsteknologi til din Android-telefon, og det kan brukes på alle betalingsterminaler som har dette symbolet.

Logo Kontakløsbetaling

Det er helt trygt

Betaler du med Santander kredittkort via Google Pay, er det enkelt å holde oversikt over hva du bruker. Det er fordi du hver måned får en faktura med ditt totale forbruk, og dermed får du en tydelig oversikt over hvor pengene har gått. Så lenge fakturaen betales innen den rentefrie perioden, er dette dessuten kostnadsfritt.


Lavere risiko for svindel

Med et kredittkort handler du med bankens penger, og gjør opp når fakturaen kommer. En av de store fordelene med dette, er at det er bankens penger som forsvinner dersom du skulle bli svindlet, eller dersom kortopplysningene dine kommer på avveie.

Da har du også muligheten til å reklamere på transaksjoner du ikke kjenner igjen - før fakturaen forfaller og du må ut med pengene selv.