Santander

Bruk fornuftig

Bruk kortet smartere – få mer i bonus!

Publisert: Oppdatert:

Det eneste du trenger å gjøre er å velge bonuskategori for ditt Flexi Visa-kort. Resten fikser vi.

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Thomas Haugersveen

Ved å bruke et kredittkort på nett gjør du ikke bare handelen tryggere fordi du bruker bankens penger. Du får også økonomiske fordeler på kjøpet – spesielt dersom du utnytter mulighetene som finnes i Flexi Visa-kortet.

Du har kanskje fått med deg at du får fire prosent i bonus på alt du handler innenfor en valgfri kategori. Det ikke alle er klar over er at du én gang per måned kan velge mellom de fem ulike kategoriene «klær og sko», «sportsutstyr», «drivstoff», «flyreiser» og «elektronikk».

På den måten kan du enkelt sikre at du får bonus i den varekategorien der du handler mest. Kortet kan brukes hos alle som aksepterer Visa i både inn- og utland.

Bedre økonomi

Slik fungerer bonusordningene i Flexi Visa

Fire prosent på HELE kjøpesummen

Vi i Santander er ikke den eneste banken som gir deg bonus på det du handler. Men til forskjell fra en del andre gir vi deg fire prosent bonus på HELE kjøpesummen. Har du for eksempel «drivstoff» som valgt kategori, får du bonus på alt du handler for på stasjonen med bensinkortet – ikke bare på det du fyller på tanken.

Det samme gjelder flyreiser. Hos enkelte selskaper utgjør skatter og avgifter en stor del av totalprisen. Hos oss får du ikke bare bonus på billettprisen, men på hele kjøpesummen.

Det beste av alt er at du ikke trenger å gjøre noe annet enn å bestemme hvilken kategori bonusprogrammet skal dekke. Vet du eksempelvis at du skal fylle mye drivstoff en måned, velger du denne kategorien. Skal du bytte ut hvitevarene dine, eller kanskje kjøpe ny TV? Ja, da er «elektronikk» kategorien du bør gå for i den perioden.

Slik kutter du drivstoffregningen

Bil og MC

Slik kutter du drivstoffregningen

Bonusen utbetales automatisk

Du bytter enkelt mellom de ulike kategoriene på «Min Side». På den måten kan noen sekunders egeninnsats før hvert månedsskifte gjøre at bonusen du får tilbakebetalt øker om du vet du skal handle mye innenfor en spesiell kategori. Der kan du også se en graf som viser hvor mye bonus du har opptjent de siste 12 månedene, innenfor de forskjellige bonuskategoriene.

Vi i Santander utbetaler bonuspengene direkte til din kortkonto den 10. i den påfølgende måneden. Dette skjer helt automatisk. Verken du eller de du handler hos trenger å gjøre noe som helst. Du kan få utbetalt inntil 200 kroner i bonus per måned, eller 2000 kroner i løpet av et år.


Priseksempel Santander Flexi Visa:
Eff.rente 24,6%. Kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4349. Totalt kr 39 349.
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?