Santander

Bedre økonomi

Kortet som er 100 prosent gebyrfritt – også i utlandet!

Publisert: Oppdatert:

Santander Gebyrfri Visa er gebyrfritt i hele verden og har reise- og egenandelsforsikring inkludert. I tillegg får du tilgang på et attraktivt fordelsprogram du kan dra nytte av.

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Thomas Haugersveen

Vårt Gebyrfri Visa er akkurat det navnet sladrer om; 100 prosent gebyrfritt. Ikke bare i Norge, men i hele verden.

I tillegg gir kortet deg trygghet dersom uhell skulle skje, enten det er på reise eller ved handel på nettet, samt tilgang på en rekke økonomiske fordeler.

Kortet som er helt gebyrfritt

Et navn som «Gebyrfri» forplikter. Derfor er Gebyrfri Visa selvfølgelig helt gebyrfritt. Fordi Visa har verdens største betalingsnettverk vil det i praksis si at du kan bruke kortet over hele kloden – uten å måtte betale gebyrer.

Santander Gebyrfri Visa har inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette krever at du betaler regningen i sin helhet innen den forfaller. Velger du å utsette eller dele opp betalingen påløper det renter.

Det vil eksempelvis si at dersom du har forfall 20. april, må alt som er brukt i mars da innfris for at det skal være rentefritt. Dermed har ting du handlet i starten av mars vært rentefritt i inntil 50 dager, mens ting du handlet i slutten av samme kalendermåned vært rentefritt i overkant av 20 dager.

Nysgjerrig?

Med Gebyrfri Visa får du inkludert reiseforsikring og egenandelsforsikring for leiebil når du betaler reisen med kortet.

Les mer og bestill kortet her

Den perfekte turkameraten

Det er ikke bare mangelen på gebyrer som gjør Gebyrfri Visa-kortet attraktivt på reise. Du kan nemlig også vinke farvel til kostbare tilleggsforsikringer du vanligvis trenger.

Alt du trenger å gjøre for å få reiseforsikring inkludert, uten at det koster deg én krone, er å betale minimum halvparten av transportkostnadene knyttet til reisen med ditt Gebyrfri Visa.

Bedre økonomi

Slik bruker du et kredittkort fornuftig

Og skulle du ha behov for leiebil på ferieturen, lønner det seg å betale hele leieforholdet med det samme kortet. Da får du nemlig egenandelsforsikring inkludert, og du slipper å tegne ekstraforsikringen leiebilselskapene ofte anbefaler deg å betale for. Da dekkes en egenandel på inntil 20 000 kroner dersom et uhell skulle inntreffe.

Gebyrfri Visa byr på rabatter og kickback

Med vårt Gebyrfri Visa-kort får du tilgang på to fordelsprogrammer. Et av disse er Dealpass, som gir deg gode rabatter på restauranter, velværebehandlinger, kulturelle opplevelser, ferier eller fritidsaktiviteter.

Et annet er Kickback, der du kan handle til rabatterte priser gjennom nesten 300 kjente nettbutikker. Og husk: Betaler du regningen innen den forfaller handler du med Gebyrfri Visa både gebyrfritt, og ikke minst rentefritt i inntil 50 dager.

Nysgjerrig?

Med Gebyrfri Visa får du inkludert reiseforsikring og egenandelsforsikring for leiebil når du betaler reisen med kortet.

Les mer og bestill kortet her
Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?