Santander

Bedre økonomi

Kredittkortet for de uforutsette utgiftene

Publisert: Oppdatert:

Santander Red har lavere rente og er kortet for deg som trenger noen måneder på å betale ned kjøpet.

Tekst:
Sissel Fornes

Uforutsette utgifter har en lei tendens til å dukke opp når det passer som dårligst. For når har du egentlig en ekstra slant på kontoen til å betale for en bilreparasjon eller et tannlegebesøk? For ikke å snakke om oppussingsprosjekter – hvem har vel ikke opplevd at akkurat det ble dyrere enn planlagt?

Da kan det være godt å ha et egnet kredittkort i bakhånd. Santander Red har en av landets laveste kredittkortrenter, inntil 100 000 i kredittgrense, ingen årsavgift og hele 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Derfor passer kortet godt når du trenger penger her og nå, og har mulighet til å betale ned beløpet i løpet av kort tid.

 

Mer informasjon om Santander Red

Kredittkortet med litt lavere rente – for de litt større utgiftene.

Søk om ditt Santander Red

Tilpasset uforutsette utgifter

La oss se på et eksempel. Du pusser opp hjemme og prosjektet blir mer kostbart enn du har tatt høyde for. Hvis du bruker belaster ditt Santander Red kredittkort med 15 000 kroner og ønsker å betale ned over tolv måneder blir regnestykket slik: Med nominell rente på 14,89 prosent og effektiv rente på 17,1 prosent, ender totalprisen på 16 323 kroner. Altså koster betalingsutsettelsen deg 1 323 kroner.

FLERE MULIGHETER: Santander Red-kortet passer ikke for alle. Derfor tilbyr vi flere kort med ulike egenskaper, slik at du finner ett som passer ditt bruk. Foto: Thomas Haugersveen

Santander Red passer imidlertid ikke like godt for alle formål. Kortet inkluderer ikke reiseforsikring, og kontantuttak i minibank koster 30 kroner per uttak, pluss én prosent av beløpet du tar ut. Renten løper fra uttaksdato.

Dette er altså et kort du bruker hjemme til større utgifter – ikke det du bruker verken når du bestiller reise eller på selve ferieturen!

Få rabatt på netthandel

Som Santander Red-kortholder har du tilgang til fordelsprogrammet KickBack. Dette er en netthandelsportal der du som bruker får rabatter hos mer enn 270 kjente nettbutikker.

Du kan handle alt fra flyreiser og hotellovernatting, til barneklær, mote og skjønnhet, til teknologi, sportsutstyr, mat og underholdning, for å nevne noe. Pengene du sparer blir overført til kontoen din.

Bedre økonomi

Derfor bør du bruke et kredittkort med Apple Pay

Følg med på forbruket!

Ansvarlighet er viktig for oss i Santander. For å få kredittkort hos oss stilles det derfor krav om at du er over 20 år gammel og ikke har betalingsanmerkninger. Det vil også bli foretatt en kredittvurdering.

Det å bruke et kredittkort kan være smart dersom du har satt deg inn i vilkårene og bruker kortet slik det er ment å brukes. Husk at du som kunde i Santander hele tiden kan følge med på forbruket ditt på Min Side.

Er Santander Red noe for deg?

Kredittkortet med litt lavere rente – for de litt større utgiftene.

Søk om Santander Red
Priseksempel Santander Red: Eff.rente 17,1%. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?