Santander

Bedre økonomi

Slik bruker du kontaktløs betaling med din Garmin-klokke

Publisert: Oppdatert:

Med et kredittkort fra Santander og treningsklokke fra Garmin kan du trygt la lommeboka og mobilen ligge igjen hjemme. Perfekt for deg som er aktiv og mye på farten.

Tekst:
Kjetil Hamnes
Foto:
Garmin

For deg som er glad i trening, eller som har en aktiv livsstil, er Garmin-klokken sannsynligvis en viktig følgesvenn i hverdagen allerede. Med den kontaktøse betalingsløsningen Garmin Pay – som fungerer med kredittkort fra Santander – får den enda flere bruksområder.

Garmin Pay er en kontaktløs betalingsløsning som passer utmerket for deg som er aktiv. Med klokken på håndleddet kan du ta en kaffe på farten, eller en matbit når du er ute på tur, selv om både kort og lommebok ligger igjen hjemme. Og det beste av alt? Det er veldig enkelt å komme i gang.

Bedre økonomi

Kontaktløs betaling – like trygt som det er komfortabelt?

1. Sjekk at klokken støtter kontaktløs Garmin Pay

Har du en av følgende modeller, kan du glede deg til en enklere, kontaktløs betalingshverdag: D2 Delta, D2 Delta S, D2 Delta PX, Fenix 5S Plus, Fenix 5 Plus, Fenix 5X Plus, Forerunner 645, Forerunner 645 Music, Vívoactive 3 eller Vívoactive 3 Music.

Forerunner 645 Music er én av de mange Garmin-modellene som støtter kontaktløs betaling.

2. Registrer kortet ditt på mobilen

Åpne Garmin Connect-appen på mobilen din, trykk på Enhet og Garmin Pay. Velg «Opprett lommeboken din» og følg instruksene for å installere kortet ditt. Deretter synkroniserer du mobilen med klokken.

Har du ikke Garmin Connect-appen installert på mobilen din?

Har du ikke kort som støtter Garmin Pay?
Søk om ditt Gebyrfri Visa

3. Bruk klokken til å handle

Nå kan du bruke klokken din til å betale på alle betalingsterminaler der symbolet for kontaktløs betaling finnes – over hele verden. Skriv inn passordet ditt, velg kredittkort og hold håndleddet nær kortleseren.

Når du har tastet inn passordet, trenger du ikke taste det inn på nytt det nærmeste døgnet – eller før du har tatt av deg Garmin-klokken.

Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780.
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?