Santander

Spar smart

Hos oss er sparepengene dine alltid tilgjengelig

Publisert:

Med en sparekonto får du ikke bare en av markedets beste innskuddsrenter. Du får selvsagt full tilgang på dine egne penger, det er ingen begrensninger på antall uttak og selvfølgelig ingen gebyrer. Det er tross alt dine penger.

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
iStock

I Santander er det veldig ukomplisert å spare penger. Vårt mål er at det skal være enkelt og lystbetont for deg å se sparepengene dine vokse.

Hos oss får du en av markedets beste sparerenter på innskudd. På sparekonto gir vi deg 1,95 prosent, mens du får 2,05 prosent på høyrentekonto dersom du setter inn 100 000 kroner eller mer.

I Santander utbetaler vi renter hver eneste måned – ikke én gang per år. Slik blir det lettere for deg å se avkastningen på dine sparepenger.

Kom i gang med sparingen du også!
Les mer om vår spare- og høyrentekonto

Dine penger – tilgjengelige for deg

I Santander legger vi ikke bånd på pengene dine. Det er tross alt dine penger det er snakk om.

På vår spare- eller høyrentekonto finnes det ingen begrensinger på antall uttak. Du kan ta ut eller sette inn penger så ofte du ønsker – selvfølgelig helt gebyrfritt. Og vi krever ikke at du forplikter deg til å la pengene stå i en bestemt periode.

Bedre økonomi

Derfor er det trygt å spare smart hos Santander

Kontroll på sparepengene i nettbanken

Sparing hos oss skal være ukomplisert, og du trenger ikke å bytte bank for å bli kunde. Innskudd gjøres enkelt ved at du fører over penger fra din dagligbank inn på en spare- eller høyrentekonto i Santander.

Du vil hele tiden ha full oversikt over pengene dine i vår nettbank. Her kan du også overføre penger tilbake til din brukskonto dersom det skulle være nødvendig. Det er selvsagt helt kostnadsfritt.

Har du innskudd på 100 000 kroner eller mer?
Få 2,05 prosent rente på vår høyrentekonto

Santander er medlem i Bankenes sikringsfond. Dette fondet dekker innskudd på inntil to millioner kroner per person, per bank. I tillegg er Santander en del av det som er blant verdens største bankkonsern. Det betyr at vi står fjellstøtt selv i utfordrende, økonomiske tider. En ekstra trygghet for deg og pengene dine.

Bedre økonomi

Så mye sparepenger har vi på konto