Santander

Bil og MC

Slik får du alle firmabil-kostnadene på samme faktura

Har firmaet flere biler, blir det fort mange fakturaer i løpet av et år. Heldigvis er det enkelt å samle alt på én månedlig faktura.

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Espen Skogen
Foto:
Istock

Med flere firmabiler, som alle har hvert sitt drivstoffkort, forsikring og serviceavtale, blir det fort mange fakturaer. Legg på fakturaer for dekkhotell og kanskje et frontruteskift i tillegg – så blir det fort et hundretalls fakturaer i løpet av et år.

Med Santander Fleet kan du samle alle disse kostnadene på én faktura. Vi tar oss av jobben med å koordinere hundrevis av bilag – mens du bare trenger å tenke på én fast faktura hver måned.

Gjelder alle typer firmabiler

Med Santander Fleet kan du inkludere alle typer biler – også biler som firmaet eier selv, eller som er leaset et annet sted. Det gjelder både eventuelle låne- eller leasingkostnader og driftskostnader for disse bilene.

Rent praktisk fungerer dette ved at leasingselskap eller eventuell långiver fakturerer Santander – som så inkluderer kostnadene på den månedlige fakturaen til deg. Enkelt og greit!

Trenger du flere biler underveis?

Med Santander Fleet har du en fast, avtalt rammeavtale i bunnen. Dette innebærer at du har et forhåndsavtalt beløp å forholde deg til. Så lenge firmaet er innenfor denne totalrammen, er det ingen behandlingstid når nye biler skal kjøpes inn eller leases. Det er enklere for både deg og oss.

Bil og MC

Bør man lease eller låne til firmabilen?

Etterhvert som firmaet vokser, vil kanskje behovet for biler endre seg. Om totalrammen ikke lenger er tilstrekkelig, vil denne selvfølgelig kunne utvides fortløpende etter behov, slik at firmaet alltid vil kunne dekke sitt bilbehov raskt og enkelt.

Rabatter følger med

Med en Santander Fleet-avtale, får du dessuten tilgang til våre avtaler på blant annet drivstoff og forsikring. Det innebærer både enkel oversikt og gode rabatter – uten at du trenger å foreta deg noe som helst.

Tjenestene er der når du trenger dem, mens kostnadene faktureres direkte på den faste, månedlige fakturaen fra oss. Samtidig sørger vi for at rabattene til enhver tid er konkurransedyktige.

Høres dette ut som noe for deg?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg til en enklere hverdag – og et oversiktlig bilhold!

Klikk her
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?