Santander

Ferie og Fritid

Derfor bør du betale leiebilen med kredittkort

Da kan du ofte takke nei til tilleggsforsikringene du blir tilbudt av leiebilselskapet.

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Istock

Du har funnet den riktige leiebilen – til riktig pris. Når bilen skal hentes, får du tilbud om ulike forsikringer du kan tegne i tillegg – som ofte fører til et solid påslag i prisen. En av disse forsikringene er egenandelsforsikringen, som gjør at hele eller deler av egenandelen dekkes dersom uhellet skulle være ute.

Vet du hva forsikringene dine dekker?

Mange av oss ønsker trygghet og forutsigbarhet, spesielt på reise. Det gjør det ofte vanskelig å vite hva man har behov for og ikke, for de fleste av oss har ikke alltid oversikt over nøyaktig hva de ulike forsikringene dekker. Dermed krysser man gjerne av for noe man egentlig ikke trenger.

Valg av kredittkort

Bedre økonomi

Ta et bevisst valg når du velger kredittkort

Betaler du hele leiebilkostnaden med Gebyrfri Visa Gold fra Santander, får du egenandelsforsikring inkludert. Da kan du også pent takke nei til tilleggsproduktet du gjerne får tilbudt av leiebilselskapet. Forsikringen er også inkludert dersom du betaler med Manchester United Visa.

Gjelder både ved skade og tyveri

Egenandelsforsikringen gjelder over hele verden, men i utgangspunktet kun i det landet du har leid bilen. Om du har fått skriftlig godkjennelse til bruk av bilen i andre land, vil forsikringen gjelde også her.

Forsikringen dekker både kaskoskader og tyveri, med dekning av egenandelen opp til 20 000 kroner. Forsikringen dekker de første 14 dagene av leieperioden, og du som kortholder kan få dekket maksimalt to egenandeler per år. Bilutleieselskapet må være offentlig registrert, og den aktuelle leiebilen må være kaskoforsikret.

Egenandelsdekning på leiebil:

Det perfekte reisekortet.

Uten riktig forsikring, kan ferien fort bli kort. Med Gebyrfri Visa får du inkludert egenandelsdekning for leiebil.

Les mer og bestill kortet her

Priseksempel Gebyrfri Visa:
Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780.
Priseksempel Manchester United Visa:
Eff. rente 24,6%. Kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4349. Totalt kr 39 349.