Santander

Ferie og Fritid

En opplevelse for livet på drømmenes teater

Leicester-fansen hadde et stort år etter Premier League-sesongen 2015/16, men for Werner Heltorp og sønnen Herman var det en helt annen opplevelse som festet seg.

Publisert: Oppdatert:

Foto:
Manchester United / Privat

Både Werner Heltorp og sønnen Hermann er Manchester United-supportere. De skulle nok ønske at daværende manager Louis van Gaals og hans menn hadde havnet høyere på tabellen i 2015/16-sesongen, men de ser likevel tilbake på akkurat denne sesongen med et stort smil.

Vant tur til Old Trafford

Vi i Santander er stolte sponsorer av Manchester United, og har til og med et eget Manchester United Visa – med mange fordeler for oss som elsker de røde djevlene. Gjennom sesongen arrangeres det dessuten flere konkurranser.

Ferie og Fritid

Fikk oppfylt guttedrømmen – og litt til!

Den gjeveste premien er en tur til Old Trafford, der du får ta med deg en valgfri person. Har du Manchester United Visa, er du dessuten automatisk med i trekningen! Werner var en av de heldige vinnerne – og Hermann, som da var ti år, var ikke vond å be da pappa spurte om han ville bli med.

– Det var en fantastisk tur, og et minne for livet! Det var stort for oss begge å være på Old Trafford og se United vinne mot Aston Villa, men det var totalpakka som gjorde dette til en uforglemmelig opplevelse, sa Werner etter drømmeturen.

Ferie og Fritid

Spark i gang Old Trafford-turen med Manchester United Visa

Fikk hilse på alle spillerne

Før kampen var hele reisefølget nede på gresset, der de fikk møte legenden Bryan Robson. Da kampen ble sparket i gang, nøt de utsikten fra en VIP-losje, sammen med Robson og to andre velkjente United-navn; nemlig Gary Pallister og Luigi «Lou» Macari.

På treningsfeltet på Carrington, sammen med stjernene.
Foto: Manchester United Club Photographer

– De tok oss godt imot, og det var stas å sitte sammen med legendene! Den største opplevelsen kom imidlertid dagen etter – da vi ble tatt med til treningsanlegget på Carrington. Vi hilste på alle spillerne, og Hermann fikk autografen til samtlige på drakten sin. Den havner i glass og ramme på gutterommet, fortalte Werner entusiastisk.

Vil du oppleve det samme som Werner og Hermann?

Alle som har Manchester United Visa er automatisk med i trekningen!

Les mer og søk om Manchester United Visa her!

Priseksempel Manchester United Visa: Eff.rente 26,9 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 17 026,20