Santander

Ferie og Fritid

Bli med på tidenes sykkelfest!

Den nye sykkelkonkurransen er en herlig «cocktail» av action, folkefest, intim atmosfære og de beste sykkellagene i verden. Nå kommer Hammer Series til Norge!

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Istock

Helgen 25. til 27. mai er det klart for et helt nytt sykkelritt i Stavanger. Hammer Series er konkurranseformen som tar sykkelverdenen med storm, og som gir deg som tilskuer mulighet til å oppleve den heftige sporten på en helt ny måte. Bli med på Hammer Stavanger!

Fokus på lagånd og samarbeid

Til tross for at flere av verdens beste ryttere stiller på startstreken, er det ikke enkeltutøvere som er i fokus i det nyskapende rittet. I Hammer Series handler det nemlig om å være det beste laget!

Hammer Series utfordrer det tradisjonelle, og setter tilskuernes behov i første rekke!

Lagfølelse og samarbeid er verdier vi i Santander identifiserer oss med. Dessuten elsker vi nye, innovative prosjekter – og det er nettopp dette Hammer Series handler om! Konkurranseformen utfordrer det tradisjonelle, og har satt tilskuernes ønsker og behov i første rekke. Derfor er det også langt mer intimt og actionfylt enn andre sykkelarrangementer.

Publikumsvennlig

Hammer Stavanger skiller seg fra andre sykkelritt ved å gå over flere runder, på et langt mindre geografisk område. Det gjør at du som tilskuer kan se feltet opptil ti ganger på én og samme dag!

Med andre ord: Det er langt tettere mellom godbitene – og langt mindre av den kjedelige ventingen.

Dessuten blir Hammer Stavanger en folkefest – enten du er ihuga sykkelentusiast, eller bare vil oppleve yrende folkeliv og glade mennesker.

Ferie og Fritid

Dette er Hammer Series

Tre dager med tettpakket action

Hammer Stavanger foregår over tre dager, med like mange øvelser. De to første, klatring og sprint, er velkjente sykkeløvelser der det skal sankes poeng. Disse to danner så grunnlaget for startposisjonen i den tredje og avgjørende øvelsen: Hammer Chase.

Dette er en slags lagtempo-jaktstart, der det blir en heftig kamp om å være det første laget som krysser mållinjen, og dermed drar seirende hjem fra Stavanger.

Hvert lag består av syv ryttere, men kun fem av disse kan brukes i hver øvelse. Derfor vil taktikk og strategi også være viktig!

Verdenskjente lag som UAE, Team Sky, Quick Step, Sunweb og BMC står klare på startstreken når Hammer Stavanger sparkes i gang 25. mai.

Vi håper du vil dele denne folkefesten sammen med oss!

Møt oss i Stavanger

Du finner oss i Santander på EXPO-sykkelmessen i Stavanger Forum, der du kan prøve ulike aktiviteter som passer for alle aldre. Kom innom for en kopp kaffe, og nyt atmosfæren sammen med oss – og få med deg et par klappere og kult Santander-hår for å heie på syklistene ute i løypen! Messen er åpen for alle, og har gratis inngang.

Åpningstider EXPO:
Fredag kl 10:00-20:00 (barneritt kl. 16:00)
Lørdag kl 08:00-19:00 (barneritt kl. 14:30)
Søndag kl 10:00-19:00 (familieritt kl. 12:00)

Vi sees i Stavanger fra 25-27 mai!