Samtykker

Nedenfor følger detaljer om hvilke samtykker vi benytter oss av i Santander for å behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker ved å kontakte vårt kundesenter. 

1.Tilpassede tilbud

Dersom du samtykker til at du vil motta tilpassede tilbud fra Santander innebærer det at vi kan analysere dine behov, preferanser og personopplysninger for å vurdere hvilke tilbud vi tror er mest relevante for deg. Vi bruker også disse analysene til å tilby deg andre produkter fra Santander, for eksempel hvis du har billån kan vi også tilby deg et kort med gode drivstoffrabatter.

2.Tilbud på vegne av samarbeidspartnere 

Dette samtykket innebærer at vi kan sende deg tilbud på vegne av våre samarbeidspartnere. Dette kan for eksempel være rabatt ved bruk av ditt Santander-kort hos XXL, Elkjøp eller Power, eller det kan være tilbud på service på din bil eller dekkhotell. Du finner en fullstendig liste over alle våre samarbeidspartnere her. I noen tilfeller innebærer dette at vi må dele ditt navn og bekreftelse på at du er kunde hos oss med den aktuelle samarbeidspartneren slik at du kan benytte deg av tilbudet. Vi deler imidlertid ikke dette med våre samarbeidspartnere med mindre du tar i bruk et tilbud du har mottatt fra oss.

3.Deling av dybdeopplysninger med importør/forhandler (kun billån og leasing)

Dersom du samtykker til det deler vi Identitetsinformasjon, Kontaktinformasjon og Kundeinformasjon om deg med forhandler av bilen du har kjøpt eller leier, samt med importøren av bilen (dvs. Nissan, Hyundai, Kia osv). Informasjonen vi deler inkluderer løpetid på ditt lån og status på restgjeld. Denne informasjonen benyttes av importør eller forhandler som grunnlag for deres egen markedsføring overfor deg, typisk med tjenester som service, veihjelp og garantier, eller gode tilbud på nye biler.