Ferrari F1

Santander er stolt ser stolt sponsor av Formel 1-laget Scuderia Ferrari med superførerene Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen. Sponsoratet av Scuderia Ferrari varer til 2017.

I 2010 inngikk Santander og Ferrari en 5 årig-samarbeidsavtale. Santander ble med det offisiell sponsor for Scuderia Ferrari som er et av de mest suksessfulle Formel 1-lagene gjennom tidene med førere som Michael Schumacher, Niki Lauda og Juan Manuel Fangio. Nå er det Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen som kjører for laget.

Avtalen ble senere forlenget til 2017. Santander UK er også inne som sponsor i McLaren-Honda hvor tidligere verdensmester Jenson Button kjører. 

Santander har også vært inne som sponsor i flere Formel 1-løp, deriblant British Grand Prix, German Grand Prix og Gran Premio De España.

Sponsoratet en del av Groupo Santanders samfunnsforpliktelse  – og i tråd med verdiene Teamwork, Innovation, og Leadership. Takket være sponsoratene er Santander et av selskapene som i størst grad assosieres med idrett i Europa og Latin-Amerika.

 


Ønsker du å vite mer om Ferrari Formel 1?

På Ferrari Formel 1 sin hjemmeside kan du holde deg oppdatert på Formel 1-løp, Driver standings, se bilder og kjøpe Ferrariartikler. Les mer på Formel 1 sin offisielle side.