Aldersbestemte landslag

Santander er stolt sponsor av alle Norges aldersbestemte landslag på både herre og kvinnesiden.

Norges aldersbestemte landslag består av landets aller beste fotballspillere mellom 15 og 21 år. Dette er de unge, håpefulle som i fremtiden vil bidra til at vi kan nye øyeblikk og store opplevelser som juni-kvelden i Frankrike-VM da Norge slo Brasil 2-1.

I 2019 skal flere av landslagene ut for å forsvare Norges ære i internasjonale turneringer.

Norge har i dag en rekke aktive, aldersbestemte landslag. Flere av dem hevder seg på høyt internasjonalt nivå – og i 2019 skal to av lagene på herresiden spille EM og VM, mens U19-landslaget for jenter har kvalifisert seg til EM i Skottland.

Santander ønsker å bidra til at de unge får mulighet til å utvikle seg videre, og med vår lidenskap for fotball er det naturlig å samarbeide tett med Norges Fotballforbund rundt nettopp aldersbestemte landslag.

Vårt tette samarbeid med Norges Fotballforbund gjør også at vi samarbeider om 3V3-ligaen for de aller minste og den nye storsatsningen på landslaget i e-fotball.

Internasjonale turneringer, 2019

G19, EM i Armenia

14.-27. juli

J19, EM i Skottland

16.-28. juli

G20, VM i Polen

23. mai-15. juni

Viktig utviklingsarena

De aldersbestemte landslagene er en av de viktigste arenaene for utviklingen av norsk elitefotball. På samlinger får man målt krefter mot de aller beste i sin aldersklasse i Norge, og i kampsituasjoner får de unge talentene verdifull internasjonal erfaring.

De aller fleste av dagens A-landslagsspillere har spilt flere kamper for de aldersbestemte landslagene i løpet av sin vei mot toppen.

Sammen med NFF vil vi bidra til at talentene får mulighet til å utvikle seg på best mulig måte, slik at både enkeltspillerne og fotballnasjonen Norge når så langt som mulig.

Kanskje vi snart får se et nytt mirakel på linje med Brasil-seieren i 1998 snart?

Du kan følge de ulike landslagene på deres vei mot internasjonal suksess på NFFs sider fotball.no