Champions League

Fotball i verdensklasse

Santander er stolt sponsor av UEFA Champions League – og bidrar dermed til å gi deg noen av verdens aller beste fotballkamper.

Millioner av mennesker samler seg på stadioner og rundt TV-en over hele verden for å se noen av vår tids største fotballspillere måle krefter.

Lionel Messi, Mohammed Salah, Luka Modric, Sergio Agüero, Kylian Mbappé – og en lang rekke andre. Det er mange storheter i internasjonal fotball, men det er bare én turnering hvor du kan se de beste av de beste møtes sammen med sine klubbkamerater.

Fotball er lidenskap, fellesskap og drømmer. Enten du er ung eller gammel, fattig eller rik, stor eller liten – fotballens fellesskap og drømmer kan deles av alle. Det er derfor vi sier at fotball kan gjøre fantastiske ting – Footballcan!

 

13

Ulike klubber som har vunnet

124

Flest mål scoret av én spiller
(Christiano Ronaldo)

350 000 000

Antall som ser finalen

Å bidra til å oppnå menneskers ambisjoner handler ikke bare om å levere finansielle tjenester, det handler vel så mye om å bidra til relasjoner og opplevelser mellom mennesker. Det handler om de uforglemmelige øyeblikkene som definerer hvem vi er. Det er øyeblikk av ren glede som gjør at vi glemmer alt annet, det er øyeblikk hvor vi er en del av å skape en bedre og mer rettferdig verden.

For oss i Santander, handler det å være en ansvarlig veileder, vel så mye som å kunne bidra til disse øyeblikkene.

Fotball er verdens mest populære sport fordi den støtter opp under denne følelsen. Disse følelsene eller øyeblikkene hvor mennesker er en del av noe større. Det er grunnen til at vi ser på fotball som en perfekt plattform for å vise vår forpliktelse til vårt mål om å være en ansvarlig veileder.

Fotball hjelper Santander til å hjelpe mennesker til å oppnå sine ambisjoner på nye og spennende måter.

Dette er hvorfor vi er sponsor av UEFA Champions League.