Manchester United

Verdens største fotballklubb og en av verdens største banker. Samarbeidet er åpenbart – og for oss i Norge er det ekstra gøy å samarbeide med Manchester United i disse dager!

Historiens mestvinnende

Manchester United har en spesiell plass i mange nordmenns hjerter, og det er ikke rart. Klubben har vært blant verdens aller største i en mannsalder, og helt siden tippekampen var et fast innslag på TV-skjermene i de tusen hjem har mange valgt nettop "De røde djevlene" som sitt favorittlag.

Vi i Santander er stolte av å kunne være med på laget – og det gir deg som både er kunde hos oss og United-supporter en rekke fordeler.

 

For mer enn 140 år siden ble Newton Heath LYR Football Club stiftet, og dermed var grunnlaget for det vi i dag kjenner som Manchester United lagt. I 1902 skiftet klubben navn til dagens, og i 1910 flyttet de til sin legendariske hjemmebane på Old Trafford.

Allerede i 1908 sikret United seg sin første ligatittel, og siden den gang har de plassert totalt 20 ligatitler, 12 FA cuper, 5 ligacuper og 21 Commuinty Shield-seiere i premieskapet. I tillegg har de vunnet Champions League tre ganger, Europa League og flere andre internasjonale titler gjennom historien.

 

Manchester United

Stiftet: 1878 (Newton Heath LYR F.C.)

Hjemmebane: Old Trafford

Manager: Ole Gunnar Solskjær

Ligatitler: 20

Sesonger i øverste divisjon: 94

Opplevelser som ikke kan kjøpes for penger

Én av fordelene med vårt samarbeid med Manchester United er at vi får muligheten til å gi noen av våre kunder eksklusive opplevelser som ikke er tilgjengelig for noen andre.

To ganger i året tar vi med oss to heldige Manchester United Visa-kortholdere til Old Trafford hvor de får en eksklusiv VIP-opplevelse som blant annet innebærer et møte med A-laget.

– Et minne for livet!

Det var stort for oss begge å være på Old Trafford og se United vinne mot Aston Villa, men det var totalpakka som gjorde dette til en uforglemmelig opplevelse, sa Werner etter drømmeturen.

Les mer...

– Jeg ble helt starstruck

Ole Kristiansen (34) fra Mosjøen har lenge drømt om å tilfeldig treffe en United-spiller på en flyplass. Takket være Manchester United Visa fikk han langt mer enn det!

Les mer...

Unike fordeler for Santander-kunder

Som offisiel samarbeidspartner for Manchester United, har Santander mulighet til å tilby et eget Manchester United Visa-kredittkort. Det gir deg som United-supporter en rekke fordeler – som eksklusiv tilgang til billetter og rabatter på Old Trafford.

 

Les om Manchester United Visa

Bilde av Manchester United Visa