Santander Miljøfond

Savner du ladestasjon til elbil på ditt hjemsted?

Santander Consumer Bank har i samarbeid med miljøstiftelsen Bellona etablert et miljøfond som skal gi flere muligheten til å kjøre miljøvennlig. Nå kan kommuner, organisasjoner eller idrettslag søke fondet om å få bygget ladestasjon.

For hver elbil vi finansierer går 400 kr til miljøfondet. Vi har allerede bygget ladestasjoner i Hemsedal og på Trysil – nå vil vi bygge flere.

Utenfor byene er det ofte mangel på ladestasjoner, og man må la elbilen stå hjemme for å komme frem. Det ønsker vi i Santander å gjøre noe med. Derfor bygger vi ladestasjoner i samarbeid med Bellona, slik at elbilen kan være det prefererte valget, uansett om du skal på hytta, hjem å besøke familien eller på forretningsreise.

Ladestasjonene som bygges har type 2-uttak, og kan dermed lade alle moderne elbiler.

Dårlig infrastruktur

- Det er bra at stadig flere velger elbil, men dessverre er infrastrukturen fortsatt for dårlig mange plasser. Derfor er initativ som Santanders miljøfond viktig, sier Odd-Olaf Schei som er partneransvarlig i Bellona,

Santander er størst i Norge på bilfinansiering og finansierer xx elbiler hver år. Jo, flere biler som selges, desto større blir fondet.

- Dette er et langsiktig prosjekt for oss. Vi håper kommuner, organisasjoner og idrettslag benytter anledningen til å søke fondet om penger til ladestasjon og at enda flere velger å kjøre elbil, sier André Runge i Santander Consumer Bank.

Bellona tar hånd om det praktiske og det medfører ingen ytterligere forpliktelser for de stedene som får tildelt penger. Fondet vil dele ut inntil 1 million kroner det første året.

Klikk her for å søke om ladestasjon

For mer informasjon kontakt André Runge, Santander Consumer Bank, tlf 952 12389

 

Santander Miljøfond