Hammer Series og Tour des Fjords

Vi i Santander er opptatt av sykkelglede!

Derfor er vi stolt sponsor av:

  1. Klatretrøyen i Tour des Fjords
  2. Hovedsponsor av Hammer Series – en helt ny konkurranseform, der du som tilskuer kommer langt tettere på det som skjer enn i andre sykkelritt.

Tour des Fjords

Tour des Fjords arrangeres i år for sjette år på rad – og Santander har vært med på laget de siste tre årene, som stolt sponsor av klatretrøyen. I år deles arrangementet for første gang i to, noe som betyr flere større lag og større deltakelse enn noen andre løp i Skandinavia!

Årets Tour des Fjords går av stabelen fra 22-24 mai, som et 3-dagers løp klassifisert i 2HC-klassen av det internasjonale sykkelforbundet UCI.

Hammer Series

I Hammer Series legges det opp til flere korte runder over et mindre geografisk område – noe som gjør at du ser rytterne opp til elleve ganger på samme dag. Det betyr mye mer action for deg som tilskuer!

Selv om flere av verdens best syklister stiller til start, kåres det ikke individuelle vinnere i Hammer Series. Etter tre dager med ulike disipliner er det nemlig det beste laget som klatrer til topps.

Vi i Santander er med på Hammer Series-laget fordi det er fokus på lagfølelse og samarbeid fremfor enkeltutøvere, og fordi vi elsker prosjekter med innovativ kraft. Hammer Series er samlende og inkluderende – og konkurranseformen legger til rette for en skikkelig folkefest. Den vil vi være med på!

Fra 25-27 mai kommer Hammer Series til Stavanger – og blir med det den andre byen i verden som er vertskap for det revolusjonerende rittet. Store lag som UAE, Team Sky, Quick Step, Sunweb og BMC er allerede klare. Er du?

Du finner Santander  på EXPO-sykkelmessen i Stavanger Forum, der du kan prøve ulike aktiviteter som passer for alle aldre. Kom innom for en kopp kaffe, og nyt atmosfæren sammen med oss – og få med deg et par klappere og kult Santander-hår for å heie på syklistene ute i løypen! Messen er åpen for alle, og har gratis inngang.

Åpningstider EXPO:
Fredag kl 10:00-20:00 (barneritt kl. 16:00)
Lørdag kl 08:00-19:00 (barneritt kl. 14:30)
Søndag kl 10:00-19:00 (familieritt kl. 12:00)

Vi sees i Stavanger fra 25-27 mai!

Les mer på nettsidene til Hammer Series