Billån og fritidslån

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil, båt, mc, caravan og snøscooter. Velg ditt produkt og les mer.

Hva er fritidslån? 

Fritid er noe de aller fleste av oss ønsker oss mer av, og samtidig er det mange som får stadig mer fritid som de benytter til forskjellige aktiviteter, opplevelser og gjøremål. 

Fritidslån er lån som går til finansiering av fritidsobjekter, som for eksempel båt, motorsykkel, eller campingvogn. Hos Santander Consumer Bank tilbyr vi fritidslån til både nye og brukte båter, caravan og MC. Du kan både kjøpe fritidsobjekter fra forhandlere og privatpersoner.

Klikk deg inn på en eller flere av produktkategoriene over for å lese mer, samt se priser. 

Hva er et billån? 

Ved store investeringer, som å kjøpe ny bil, kreves det ofte en finansieringsplan. Ikke alle kan eller vil betale hele beløpet med en gang, og derfor kan et billån være med på å realise behovet du og familen trenger bilen til. 

Vi tilbyr billån med inntil 10 års nedbetalingstid. Gjennom vår billånskalkulator kan du få en oversikt over hvordan et billån kan se ut for deg, basert på egenkapital, nedbetalingstid og pris på bilen. 

Vi i Santander Consumer Bank tilbyr også leasing av bil - les mer leasing her.

Hvordan foregår finansieringsprosessen? 

Usikker på hvordan låne- og kjøpsprosessen foregår ved et bil- eller fritidslån? Hos Santander Consumer Bank består prosessen for fritidslån og billån av 3 trinn:

  • Finn bilen, bobilen, motorsykkelen eller campingvognen du har lyst på.  

Kjøperen finner ønsket bil eller fritidsobjekt fra enten en forhandler eller en privatperson. Deretter søker kjøper om bil eller fritidslån. 

  • Søk om finansiering

Vi vurderer søknaden og tar kontakt med deg som lånetaker hvis vi har spøremål eller for å gi deg svar på din søknad. 

  • Underskriv låneavtalen 

Den som har søkt om finansiering mottar en e-post med en lenke til låneavtalen som skal signeres. Santander må også få tilsendt kopi av både kjøpekontrakt og salgsmelding. Når alt er på plass, overføres lånebeløpet til selgeren.

Les mer om hvordan du låner til bilkjøp, båtkjøp, caravankjøp, MC-kjøp eller kjøp av ATV eller snøscooter.