Billån og fritidslån

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil, båt, mc, caravan og snøscooter. Velg ditt produkt og les mer.

Illustration av en gul liten bil.

Billån

Santander er størst på billån. Få finansiering hos oss uansett om du skal ha ny eller brukt bil.

Båtlån

Drømmer du om å kjøpe båt? Vi tilbyr båtlån til både nye og brukte båter.

Illustration av en ljusblå husvagn

Caravanlån

Søk om lån til ny eller brukt caravan. Vi har gjort det enkelt og greit å kjøpe bobil og campingvogn.

MC-lån

Få et MC-lån så du er klar til å kjøpe drømmesykkelen. Uansett om det er moped eller motorsykkel har vi lån til din økonomi.

Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

ATV- og Snøscooterlån

Vi tilbyr lån til ATV og snøscooter. Få hjelp til å finansiere både nye og brukte firehjulinger og snøskutere.

Illustration av en bilnyckel och en lila bil som nyckelring

Leasing

Leasing er for deg som foretrekker å leie en ny bil på lang sikt og unngå å tenke på avskrivningen.

Illustration av en röd bil.

Næring

Få et næringslån til bil som letter hverdagen. Hos Santander kan enhver bedrift søke om finansiering.

Hva er fritidslån?

Fritid er noe de aller fleste av oss ønsker oss mer av, og mange får også stadig mer fritid som gjerne blir benyttet til forskjellige ting og gjøremål. Fritidsaktiviteter kan være kjøre snøscooter. Det kan være å reparere bilen, gå turer i fjellet, hobbyvirksomhet eller ut å reise. 

Fritidslån er lån som går til finansiering av fritidsobjekter, som for eksempel båt, motorsykkel, eller campingvogn. Hos Santander tilbyr vi fritidslån til både nye og brukte båter, caravan og MC. Du kan både kjøpe fritidsobjekter fra forhandlere og privatpersoner.

Priser og betingelser for billån

Hva er et billån?

Store utgifter som å kjøpe ny bil, krever ofte finansiering. Ikke alle kan eller vil betale hele beløpet på en gang, og derfor kan et billån være med til å realise både drømmer og opplevelser.

Vi tilbyr billån med opp til 10 års nedbetalingstid. Gjennom vår billånskalkulator kan du få en oversikt over hvordan et billån kan se ut for deg, basert på egenkapital, nedbetalingstid og pris på bilen. 

Låneforsikring som gir deg ekstra trygghet

Med Santander SAFE Låneforsikring er du sikker skulle uhellet være ute.

Hvordan fungerer kjøpsprosessen?

Usikker på hvordan låne og kjøpsprosessen foregår ved et bil- eller fritidslån? Hos Santander Consumer Bank består prosessen for fritidslån og billån av 3 trinn:

  • Finn ditt nye drømmeobjekt 

Kjøperen finner ønsket bil eller fritidsobjekt fra enten en forhandler eller en privatperson. Deretter søker kjøper om bil eller fritidslån. 

  • Lån opptil 100 %

Vi vurderer søknaden og sender en e-post til kjøperen med resultatet. Hos Santander Consumer Bank kan vi tilby inntil 100% finansiering. Resten betaler kjøper med egenkapital. 

  • Underskriv låneavtalen 

Kjøper mottar en e-post med en lenke til låneavtalen som skal signeres. Samtidig kontakter vi selgeren, som må verifisere seg selv og salget. Når alt er på plass, overføres lånebeløpet til selgeren.

Les mer om hvordan du låner til bilkjøp, båtkjøp, caravankjøp, MC-kjøp eller kjøp av ATV eller snøscooter.

Hva skal du vite før du tar et fritidslån?

Hvis du planlegger å låne penger til å kjøpe en caravan, MC, båt, ATV eller snøscooter, anbefales det at du starter med å sette et budsjett. Et budsjett hjelper deg med å få oversikt over økonomien din og finne ut av din månedlige disponible inntekt.

Med et budsjett som utgangspunkt kan du ta en beslutning om hvor mye av ditt disponible beløp du er villig til å sette av til månedlige betalinger. 

Ved enkelte lån må du selv stille med egenkapital. Hos Santander Consumer Bank krever vi for eksempel at du stiller med minimum 35% av kjøpesummen i egenkapital, når du skal kjøpe båt. 

Det er derfor en god ide å danne seg et overblikk over økonomien. På den måten kan du unngå å bli forelsket i et fritidsobjekt som du ikke har råd til.

Hvis du ikke har mulighet til å selv disponere 35% av kjøpesummen når du skal kjøpe båt, kan du i stedet ta et forbrukslån. Du skal imidlertid regne med at privatlånets rente er høyere enn renten på fritidslånet.