MC-lån

Drømmer du om å eie din egen MC? Med MC-lån fra Santander Consumer Bank kan du få finansiert din nye motorsykkel - med eller uten egenkapital.

Få lån til MC fra Santander Consumer Bank

Drømmer du om følelsen av frihet på veien med motorsykkelen som følgesvenn? Kanskje har du kommet så langt at du tenker på hvordan du kan finansiere kjøpet? Å kjøpe en motorsykkel kan være dyrt, og det koster som regel mer enn de fleste av oss har på bankkontoen. 

Skal drømmen om egen motorsykkel gå i oppfyllelse, må du sørge for å ha finansieringen på plass. Dette kan gjøres gjennom et MC-lån. Hos Santander Consumer Bank kan vi hjelpe deg med enkel og sikker finansiering av motorsykler, med en god rente. Vi tilbyr lån til ny eller brukt motorsykkel - både med og uten egenkapital.

Råd og tips til ditt neste MC-kjøp

Slik kjøper du MC
Kundefordeler
SAFE låneforsikring

Hvordan fungerer et MC-lån?

Prosessen for et MC-lån vil variere ut ifra om du kjøper motorsykkelen hos en forhandler, eller av en privatperson.

Dersom du kjøper MC av en forhandler, er det ofte mulighet for å ordne finansiering gjennom forhandleren sin partner, for eksempel Santander. Da vil forhandleren ta seg av all kontakt med banken og alt du må gjøre er å signere lånepapirene.

Skal du kjøpe motorsykkel privat med MC-lån, er prosessen litt annerledes. Da må sykkelen være registrert på deg før banken kan betale ut pengene til selger. Så fort sykkelen er registrert i ditt navn, kan du ta kontakt med banken din slik at pengene kan utbetales til selger.

Priser og betingelser

Her finner du vilkår og priser for MC-lån.

Slik finner du det rimeligste MC-lånet

I jakten på et attraktivt MC-lån tror mange at det første steget på veien, er en tur i banken. Vår anbefaling er at du heller starter med vår MC-lånekalkulator.

Med vår MC-lånekalkulator kan du selv prøve deg fram med ulike lånebeløp på ditt potensielle MC-lån, samt se hvilken rente vi kan tilby deg. Vi opplyser både hvilken effektiv og nominell rente du vil kunne tilbys. Du kan også se de ulike nedbetalingstidene, slik at du kan anslå hvor lenge det vil ta deg å betale ned lånet. Lånekalkulatoren vil gi deg et estimat på hvor mye et MC-lån vil koste deg totalt pr. måned. På denne måten er det enklere å finne det beste lånet for deg, samt hvilken motorsykkel du har råd til.

Prisen på lånet er selvfølgelig knyttet til prisen på motorsykkelen. I tillegg har nedbetalingstiden på lånet også innvirkning på den månedlige betalingen. Jo lengre nedbetalingstid, desto lavere blir den månedlige ytelsen. På en annen side: Den totale nedbetalingen øker i takt med hvor lenge du har lånet ditt.

Du kan lese mer om hvilket MC-lån som passer til deg her.

Låneforsikring gir deg ekstra trygghet

Har du tegnet Santander SAFE Låneforsikring? Finn mer informasjon om forsikringen og meld skade direkte på nett.

Kjøpe motorsykkel med egenkapital

I forbindelse med lån til motorsykkel vil Santander og andre banker gjerne vite om du kan stille med noe av kjøpesummen selv. Hos enkelte banker vil egenkapital være et krav for at MC-lånet skal innvilges. I en slik situasjon vil du som kjøper for eksempel stille med 20 prosent av motorsykkelens kjøpesum, mens banken vil finansiere de resterende 80 prosentene.

Her hos Santander Consumer Bank har du mulighet til å låne inntil 100 prosent av kjøpesummen for motorsykkelen uten å stille med egenkapital. Kan du stille med en del av summen fra egen lommebok, vil du bli belønnet med gunstigere lånebetingelser. Som utgangspunkt anbefaler vi at du stiller med litt i egenkapital, og så kan vi som bank hjelpe med resten av finansieringen av motorsykkelen. 

Du kan lese mer om hva du bør tenke på før du kjøper MC her.

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Ofte stilte spørsmål ved kjøp og salg av kjøretøy

Kan jeg kjøpe av privatperson?

Ja, vi tilbyr finansiering til kjøp hos våre samarbeidene forhandlere og av privatpersoner.

Kan et lånebevis gjøres om til et lån?

Et lånebevis er en uforpliktende bekreftelse fra Santander som forteller deg hvor mye du kan låne. Et lånebevis kan gjøres om til et lån innen 1 måned. Ta kontakt med oss på telefon 210 83 100.

Kan jeg kjøpe bil av samboer/ektefelle?

Nei, vi får ikke gyldig pant i bilen ved kjøp av noen som er bosatt på samme adresse.

Kan jeg finansiere et objekt jeg allerede eier?

Nei, det kan du dessverre ikke. Man kan kun ta lån med pant i objektet en gang per eier. 

Tilbyr dere lån på firma?

Ja, vi tilbyr næringslån. Ta kontakt på telefon 210 83 880 for tilbud.

Tilbyr dere leasing?

Ja, både til privatpersoner og på firma. Ta kontakt på telefon 210 83 880 for tilbud.