Kundefordeler

Som kunde i Santander kan du nyte godt av en rekke kundefordeler som bensin-og dieselrabatt, rabatter på leiebil, forsikringer tilknyttet lånet ditt, betalingsfrie måneder, handledager og andre Santander-fordeler.

Bensin- og dieselrabatt

Santander samarbeider med Cirkle K for å gi deg markedets beste rabatter/bonuser på bensin og diesel. Cirkle K gir deg sin beste personavtale - 36 øre/liter på bensin og diesel.

Du kan laste ned og fylle ut skjemaet eller ring Kundeservice på 210 83 400 for å benytte deg av fordelene.

 

Rabatter på leiebil

I samarbeid med Europcar kan vi nå tilby deg som Santander låne- eller leasingkunde svært gode priser på leiebil.

Reservasjoner kan gjøres her:

Telefon: 80 04 14 00 (gratis nummer)
Internett: www.europcar.no  
E-post: reservations@europcar.no
Faks: 67 16 58 01
Direkte: Bestilling kan gjøres direkte til Europcars utleiekontorer. 

Du må oppgi kundenummer 50462086 for å oppnå rabatten!

Forsikring av lånet

Santander tilbyr ulike forsikringsprodukter som bidrar til at du kan betjene lånet ditt dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt som følge av en ulykke eller sykdom. En slik forsikring gir deg en bekymring mindre i en slik situasjon, og det er trygt å vite at du kan beholde bilen eller for eksempel campingvognen om du skulle få betalingsvansker.

Les mer om våre forsikringstyper her:

eFaktura

Vi har gleden av å informere om at vi nå tilbyr eFaktura og avtalegiro på alle våre bil-og fritidslån som inngås direkte på nett.

Med eFaktura slipper du å taste inn lange KID-nummer og annen betalingsinformasjon. Du blir ikke belastet før du har bekreftet i nettbanken eller via SMS.

Dersom du har Avtalegiro vil fakturaen betales automatisk på en gitt forfallsdato. Dette kan du endre i nettbanken.

Du velger selv hvilken betalingsmåte du ønsker ved å logge inn på Min side.

Betalingsfrie måneder

Betalingsfrie måneder kan komme godt med. Uansett om du drømmer om en storbyweekend, får en uforutsett kostnad eller bare vil ha en "regningsfri" måned.

Når du har hatt lånet ditt i 6 måneder kan du be om betalingsfrie måneder, inntil 3 ganger pr 12 måneders periode. Man har også muligheten til å ta alle 3 etter hverandre, dersom dette avtales samtidig. Alle personkunder (ikke bedrifter) som er á jour med betalingen kan søke om betalingsfri måned. Unntaket er lån med kausjonist eller restverdi (vi må ha skriftlig aksept fra medskylder som ikke bor på samme adresse som hovedskylder). Tjenesten koster kr 245,- pr. utsatt termin.

Lurer du på noe?

NYTT LÅN

Telefon: 210 83 100

man-fre 08:00 - 21:00

lørdager 09:00 -16:00

EKSISTERENDE LÅN

Telefon: 210 83 400

man-fre 08:00 - 18:00

lørdager stengt