Hoppa till huvudinnehållet

Forsikring

Våre forsikringer sørger for at du er dekket hvis noe uforutsett skulle skje.

Våre forsikringsprodukter

Illustration av ett gult paraply.

Santander SAFE

Forsikring som gir deg ekstra trygghet

Illustration av ett rött bankkort

Kortforsikringer

Forsikringer for deg som har kredittkort

Illustration av en gul liten bil.

Santander Utvidet Garanti

Kan tegnes hos bilforhandler som formidler finansiering via Santander

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Ofte stilte spørsmål om forsikring

Viktig informasjon før du kjøper forsikring

Informasjonen under gjelder for kjøp av SAFE låne- eller leasingforsikring og betalingsforsikring knyttet til kredittkort

Forsikringen dekker ikke sykdommer som du er kjent med at du har i dag, dersom du blir sykemeldt for dem innen 12 månedene etter tegning. Arbeidsledighet og permittering du er kjent med i dag, vil heller ikke være dekket av forsikringen.

Når man tegner forsikring går man automatisk inn i 90 dager med karensperiode for dekningene arbeidsledighet og permittering. Det betyr at tegner du forsikring i dag, men blir 100 % arbeidsledig eller permittert før det har gått 90 dager så vil ikke forsikringen dekke dette.

Når man tegner forsikring går man automatisk inn i 30 dager med karensperiode for dekningen sykdom. Det betyr at tegner du forsikring i dag, men blir 100 % sykmeldt før det har gått 30 dager så vil ikke forsikringen dekke dette.

Betalingsforsikring for kredittkort

Santander SAFE

Låneforsikringen sørger for at lånet ditt blir betalt hvis noe skulle skje. Forsikringen dekker de månedlige avdragene hvis du blir arbeidsledig eller alvorlig syk og innfrir hele lånet ved dødsfall.

Kortforsikringer

Med kredittkort fra Santander kan du knytte én eller flere av disse forsikringene til kortet ditt: Helseforsikring, advokatforsikring, betalingsforsikring og ID-tyveriforsikring.

Santander SAFE låne- og leasingforsikring

Viktig å vite

Alle kunder som kvalifiserer til dekning* vil bli dekket på vanlig måte, også dersom fraværet skyldes Corona-viruset.
*(ihht. karenstid/ventetid og andre kvalifikasjonskriterier)

Hva dekker Santander SAFE?

Santander SAFE dekker hele terminbeløpet ditt dersom man skulle bli 100 % arbeidsledig, permittert eller sykemeldt opp til kr. 13 000 per mnd, maksimalt 12 mnd utbetaling.

Ved tap av liv

Har du kjøpt bilen vil forsikringen dekke restgjelden med inntil 1 million kroner. Leaser du bilen vil forsikringen gi en engangsutbetaling på kr. 100.000.

Dine rettigheter når det gjelder reiseforsikring

Har du reiseforsikring gjennom Santander kan du lese mer om dette og melde krav ved å klikke her.

Ofte stilte spørsmål om forsikring
Jeg har fått varsel om permittering. Vil forsikringen dekke mine månedlige innbetalinger?
 
Ja, så lenge du er 100% permittert, har jobbet mer enn 16 timer i uken, og det har gått mer enn 3 måneder siden du kjøpte forsikringen.
Merk dog at det er en egenandelsperiode på 30 dager noe som betyr at du ikke vil få noe utbetalt den første måned.
 
Jeg er vikar og har nå mistet jobben min.
Vil forsikringen dekke mine månedlige innbetalinger?
 
Ja, så lenge du har vært på en kontrakt hvor du har jobbet i minst ett år med minimum 16 timer per uke samt at det har gått mer enn 3 måneder siden du kjøpte forsikringen.
Merk dog at det er en egenandelsperiode på 30 dager noe som betyr at du ikke vil få noe utbetalt den første måned.
 
Jeg er sykemeldt, vil forsikringen dekke mine månedlige innbetalinger?
 
Ja, så lenge du har vært 100% sykemeldt i 30 dager eller mer, og du kjøpte forsikringen minst en måned før du ble sykemeldt.
Merk dog at det er en egenandelsperiode på 30 dager noe som betyr at du ikke vil få noe utbetalt den første måned.
 
Hva må jeg levere av dokumentasjon når jeg skal legge frem et krav?
 
Permittering/arbeidsledighet:
Dersom kravet ditt gjelder permittering eller arbeidsledighet, må du ha kopi av arbeidskontrakten din, i tillegg til kopi av permitteringsvarselet/oppsigelsen din hvor årsaken til permitteringen/oppsigelsen fremkommer.
Alternativt kan du laste ned og printe ut skjemaet Erklæring fra tidligere arbeidsgiver og laste dette opp igjen i claims portalen ferdig utfylt av din tidligere arbeidsgiver.
 
Du må også ha kopi av vedtak om innvilgede dagpenger fra NAV, i tillegg til bekreftelse fra NAV som viser at du har mottatt fulle dagpenger i minimum 30 dager. Godkjent dokumentasjon er , kopi av ”Lønnsslipper” fra NAV”, Arena utskriften – Beregninger” fra NAV eller utskriften ”Dine utbetalinger” som du kan skrive ut fra dine sider hos NAV.
Dersom du har vært ansatt i mindre enn 12 måneder så behøver vi også dokumentasjon som bekrefter ditt tidligere arbeidsforhold
 
Obs: vi er klar over at det i dag kan være en utfordring å få tak i relevante dokumentasjon på grunn av stor pågang hos NAV. Send inn det du har til oss, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan. Bruk online skadeportalen for å sikre en hurtig behandling: https://www.clpnet.com/customer/homeCNPSantanderNO
 
Sykdom:
Dersom kravet ditt gjelder sykdom/arbeidsuførhet må du ha legeattest som viser at du har vært sykemeldt i mer enn 30 dager og hvorfor
 
Obs: vi er klar over at det i dag kan være en utfordring å få tak i relevante dokumentasjon på grunn av stor pågang hos fastlegen. Send inn det du har til oss, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan. Bruk online skadeportalen for å sikre en hurtig behandling: https://www.clpnet.com/customer/homeCNPSantanderNO
 
Hvor lang tid vil det før jeg får pengene på kontoen?
 
Vanlig behandlingstid er på mellom 2-3 virkedager fra saken er ferdig behandlet til du har pengene på konto. Send inn det du har til oss, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan. Bruk online skadeportalen for å sikre en hurtig behandling: https://www.clpnet.com/customer/homeCNPSantanderNO