ID-tyveriforsikring

I løpet av de to siste årene har rundt 4 prosent av Norges befolkning blitt utsatt for ID-tyveri. Med en forsikring får du hjelp og veiledning om uhellet skulle være ute.

Med ID-tyveriforsikringen fra HELP unngår du at noen bruker din identitet på en uønsket måte. Forskringen inkluderer også WebHELP som kan hjelpe deg og resten av familien ved netthets og ulovlig, krenkende publisering av innhold.

Forsikringen inkluderer blant annet

  • Råd for å unngå ID-tyveri
  • Advokatbistand ved ID-tyveri
  • Hjelp til å få slettet eller avindeksert innhold som andre har publisert om deg på internett
  • Hjelp til å få slettet eller avindeksert innhold som du har lagt ut om andre på internett

 

Hva er ID-tyveri?

ID-tyveri betyr at noen bruker din identitet til å skaffe seg en økonomisk fordel. Det kan være å søke om kredittkort, opprette abonnementer eller søke om legitimasjon i ditt navn.

Ifølge Norsk Senter for Informasjonssikring blir et sted mellom tre og fire prosent av nordmenn over 18 år utsatt for ID-tyveri hvert år. Det betyr rundt 150 000 mennesker årlig.

Med ID-tyveriforsikring vil vi hjelpe deg til å unngå at det skjer – og hjelpe deg med å rydde opp hvis noe skulle skje.

Hva er WebHELP

Netthets og ulovlig og krenkende nettpublisering er et økende samfunnsproblem. Med WebHELP får du fullverdig advokathjelp til å få slettet innhold på internett. Uten å betale timepris.

Forsikringen dekker bistand til å få slettet eller avindeksert innhold som andre har publisert om deg eller som du har publisert om andre på internett.

Du får inntil 30 timer advokatbistand per skade, og det er ingen egenandel for å bruke forsikringen.

Se mer på HELP sine hjemmesider

Hva koster det?

Å knytte ID-tyveriforsikring og WebHELP til kortet ditt koster 25 kroner i månedenen. Har du advokatforsikring hos oss, er ID-tyveriforsikring inkludert.

Vilkår og betingelser

Se de fullstendige vilkårene for å få oversikt over hva som er inkludert i forsikringen og hvilke begrensninger som gjelder.

Forsikringen leveres i samarbeid med HELP Forsikring. HELP forsikring har advokathjelp som spesialområde og bidrar til å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for folk flest.

Har du spørsmål?

Ring oss: 21 08 30 00
Man-fre: 09:00 - 16:00