ID-tyveriforsikring

I løpet av de to siste årene har rundt 4 prosent av Norges befolkning blitt utsatt for ID-tyveri. Med en forsikring får du hjelp og veiledning om uhellet skulle være ute.

Illustration av ett gult hänglås
Check mark

Råd for å unngå ID-tyveri

Check mark

Advokatbistand ved ID-tyveri

Check mark

Hjelp til å få slettet innhold

Dette dekker ID-tyveriforsikring

Med ID-tyveriforsikringen fra HELP unngår du at noen bruker din identitet på en uønsket måte. Forskringen inkluderer også WebHELP som kan hjelpe deg og resten av familien ved netthets og ulovlig, krenkende publisering av innhold.

  • Råd for å unngå ID-tyveri
  • Advokatbistand ved ID-tyveri
  • Hjelp til å få slettet eller avindeksert innhold som andre har publisert om deg på internett
  • Hjelp til å få slettet eller avindeksert innhold som du har lagt ut om andre på internett

Trenger du juridisk hjelp?

Med advokatforsikring fra HELP tilknyttet kredittkortet ditt, trenger du ikke bekymre deg dersom du skulle ha behov for juridisk hjelp

Hva er ID-tyveri?

ID-tyveri betyr at noen bruker din identitet til å skaffe seg en økonomisk fordel. Det kan være å søke om kredittkort, opprette abonnementer eller søke om legitimasjon i ditt navn.

Ifølge Norsk Senter for Informasjonssikring blir et sted mellom tre og fire prosent av nordmenn over 18 år utsatt for ID-tyveri hvert år. Det betyr rundt 150 000 mennesker årlig.

Med ID-tyveriforsikring vil vi hjelpe deg til å unngå at det skjer – og hjelpe deg med å rydde opp hvis noe skulle skje.

Gjør hverdagen litt tryggere

Unngå bekymringer hvis noe uforutsett skulle skje

Hva er webhelp?

Netthets og ulovlig og krenkende nettpublisering er et økende samfunnsproblem. Med WebHELP får du fullverdig advokathjelp til å få slettet innhold på internett. Uten å betale timepris.

Forsikringen dekker bistand til å få slettet eller avindeksert innhold som andre har publisert om deg eller som du har publisert om andre på internett.

Du får inntil 30 timer advokatbistand per skade, og det er ingen egenandel for å bruke forsikringen.

Se mer på HELP sine hjemmesider

For det som betyr noe

Santander SAFE Liv sikrer deg og din familie ved kritisk sykdom eller død

Vilkår og betingelser

Se de fullstendige vilkårene for å få oversikt over hva som er inkludert i forsikringen og hvilke begrensninger som gjelder.

Forsikringen leveres i samarbeid med HELP Forsikring. HELP forsikring har advokathjelp som spesialområde og bidrar til å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for folk flest.

Generelle vilkår for ID-tyveriforsikring

Informasjonsark for ID-tyveriforsikring

Å knytte ID-tyveriforsikring og WebHELP til kortet ditt koster 25 kroner i månedenen. Har du advokatforsikring hos oss, er ID-tyveriforsikring inkludert.