Kredittkort

Gode reisefordeler, bonuskort eller lav rente? Sammenlign våre kredittkort og velg det som passer deg og dine behov best. 

Sveip til venstre
Sveip til h√łyre
 • Gebyrfri Visa
  Santander Red
  Flexi Visa
 • Ingen gebyrer
 • Reiseforsikring
 • Egenandeldekning for leiebil
 • Stort fordelsprogram
 • 4% bonus på valgfri kategori
 • Inntil 50 dager rentefri betalings-utsettelse
 • Kontaktløs betaling
 • Apple Pay
 • Nettbank
 • Nødkort og nødkontanter
  kr 0
  kr 250
  kr 250
 • Effektiv rente
  23,4 %
  17,1 %
  24,6 %
 • Kontantuttak inn- og utland
  kr 0
  kr 30 + 1% av beløpet
  kr 40 + 1% av beløpet

Alle kredittkort fra Santander gir deg

Stort fordelsprogram

Få både rabatter og penger tilbake hos hundrevis av nettbutikker, hoteller og restauranter.

God oversikt

Sjekk saldo, hent PIN-kode, overfør penger og mye mer i nettbanken.

Trygghet på reisen

Alle Santanders kredittkort er en del av Visa-nettverket, det største betalingsnettverket i verden.

Smilende kvinne bruker bærbar datamaskin
Apple-telefon med Apple Pay

Faste rabatter gjennom DealPass

Du får inntil 25% rabatt hos hundrevis av spisesteder, aktiviteter, hotell og mer i hele Norge.

Se hvor du kan få rabatt

Full kontroll

 • Velg din egen PIN-kode
 • Oversiktlig nettbank og mobilbank
 • Enkelt å betale regninger
 • Enkelt å sjekke saldo
 • Døgnåpen sperretjeneste
Person som skriver med penn

Forsikringer

Med Santander kredittkort har du tilgang på en rekke gode forsikringer. 
Bruk dem som er inkludert i ditt kort, eller legg til de som passer for deg.

Les mer om våre kortforsikringer

INKLUDERTE FORSIKRNGER MED GEBYRFRI VISA
Reiseforsikring Inkludert i Gebyrfri Visa
Egenandelsdekning for leiebil Inkludert i Gebyrfri Visa
TILLEGGSFORSIKRINGER FOR ALLE VÅRE KREDITTKORT
ID-tyveriforsikring Kr 25 per måned
Advokatforsikring Kr 199 per måned
Betalingsforsikring Koster 1 % av utestående saldo
Kompass i hånd foran snødekt landskap

Lurer du på noe om kredittkort? Logg inn på din side eller ta kontakt med oss.

NYE KUNDER

Telefon: 21 08 30 00

Man-fre: 08:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 16:00

EKSISTERENDE KUNDER

Telefon: 21 08 35 00

man-fre: 10:00 - 15:00

Logg inn

Kundeservice

Slik får du kredittkort fra Santander

For å få et kredittkort fra Santander må du sende inn en søknad og gå gjennom en individuell kredittvurdering. Søknaden om Santander kredittkort gjøres digitalt rett her på siden, hvor du gir oss nødvendig informasjon om deg og din økonomiske situasjon.

Du kan alltid ringe vår kundeserviceavdeling på 21 08 35 00 dersom du er i tvil om det minste. Vi har åpent alle hverdager fra 09.00-16.00, og vi er klare til å svare på alle dine spørsmål.

Vi er interessert i at du skal få en god opplevelse hver gang du handler hos oss, eller hvis du bare er ute etter svar. Nøl derfor ikke med å kontakte oss dersom du har spørsmål om det å søke om kredittkort, eller hvis du lurer på hvilket kredittkort som er det beste kredittkortet for deg.

Et kredittkort med flere fordeler, som reise- og avbestillingsforsikring

Med et kredittkort fra Santander får du et kredittkort som gir deg flere fordeler. Blant annet har vi kredittkortet Gebyrfri Visa Gold som kommer med reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Du kan finne flere av våre kortspesifikke fordeler i sammenlikningstabellen øverst på siden. 

Felles for alle Santanders kredittkort er at du får et Visakort som kan brukes over hele verden, og som du trygt og enkelt kan handle med på nett når du vil. Våre kredittkort kommer med en lang rentefri betalingsutsettelse. Oppdag alle fordelene i dag og bestill ditt nye kredittkort fra Santander. 

Få full oversikt over dine kredittkort med Santander My Cards

Hvis du er interessert i å få full oversikt over kredittkortene dine, hvor du også kan se hvor mange midler du har tilgjengelig, så kan Santander My Cards være et godt alternativ for deg. My Cards er appen du kan ha sammen med ditt Visa kort fra Santander, slik at du kan få:

 • Full oversikt over din kortbruk
 • Full oversikt over neste faktura
 • Full oversikt over penger på kortet
 • Godkjenne nettbetalinger med fire klikk


Vi utvikler My Cards kontinuerlig, og vi introduserer stadig nye funksjoner i appen. My Cards er kun tilgjengelig for privatkunder i Norge med kredittkort fra Santander. 

Kom i gang med Apple Pay til ditt kredittkort

Har du et kredittkort fra Santander? Og bruker du også iPhone? Da kan du få tilgang til Apple Pay. Det er enkelt og greit å komme i gang.

Apple Pay er en betalingstjeneste som bruker kredittkortet som du har registrert i din Apple Wallet. For å komme i gang med Apple Pay, sørg for å legge inn kredittkortet ditt i Wallet-appen på iPhone. Les mer om det her.

Med Apple Pay har du alltid kredittkortet ditt med deg, det ligger i din iphone eller i din Apple klokke. På denne måten slipper du å ha med deg kortet når du skal handle i butikken. Det er helt trygt og sikkert å bruke og du har full oversikt over dine betalinger via My Cards

Les mer om Apple Pay og kontaktløsbetaling for å lære mer om hvordan det kan brukes og hvor trygt og sikkert det er. Les mer her.

Alltid sikker netthandel med 3D Secure

For å minimere risikoen for kortmisbruk, innføres det fortløpende nye krav om hvordan du godkjenner kjøpene dine ved bruk av kredittkortene dine til netthandel. Kravene fungerer som en ekstra grad av sikkerhet for å beskytte deg som kunde. Dette skyldes regler innenfor EU-direktivet kalt PSD2.

Hos Santander kobles kredittkortet ditt automatisk til 3D Secure. Når du handler på nett, vil du dermed bli møtt av et popup-vindu hvor du må godkjenne betalingen din.

Reglene gjelder for alle banker og forhandlere i EU og EØS området. Det betyr at vi som bank er forpliktet til å avvise transaksjoner som ikke er i samsvar med de nye EU-reglene. Les mer om sikker netthandel her.

Få 50 rentefrie dager med et kredittkort

En stor fordel med kredittkort fra Santander er at du kan få en rentefri periode på opptil 50 rentefrie dager når du handler med kortet. Med rentefri periode, eller rentefri betalingsutsettelse som noen kaller det, menes det at du ikke betaler renter på beløpet du har brukt i en bestemt periode.

Med My Cards har du dessuten alltid et øye med hvor mye du betaler i renter for kjøp du gjør på kreditt. Betaler du innen de rentefrie perioden betaler du verken renter eller gebyrer.

Hva er kredittkortets effektive rente?

Vet du hva den effektive renten er på kredittkortet ditt? Det er ikke uvanlig å kun se på renten når du skal beregne månedskostnaden på ditt nye kredittkort, men den effektive renten er en klarere rettesnor å følge for å få bedre oversikt over utgiftene dine.

Sammenligner nominell rente og effektiv rente, vil du se at sistnevnte er høyere per måned. Grunnen til dette er at den effektive renten inkluderer alle gebyrer som kommer i tillegg som etableringsgebyr og oppsigelsesgebyr.

Ved å se på den effektive renten får du en klarere oversikt over kostnadene du må holde øye med når du velger kredittkort og gir deg samtidig et bedre grunnlag for å planlegge dine kommende månedlige utgifter.