Kredittkort - Velg kortet som passer for deg!

Gebyrfri Visa Santander

Gebyrfri Visa Gold

Mange gode reisefordeler og alltid 100 % gebyrfritt

Santander Red

Kortet med den aller beste renten

Flexi Visa

Bonuskortet der du får 4 % rabatt på valgfri kategori

Check mark

Stort fordelsprogram

Få både rabatter og penger tilbake hos hundrevis av nettbutikker, hoteller og restauranter.

Check mark

God oversikt

Sjekk saldo, hent PIN-kode, overfør penger og mye mer i nettbanken.

Check mark

Trygghet på reisen

Alle Santanders kredittkort er en del av Visa-nettverket, det største betalingsnettverket i verden.

Få inntil 50 rentefrie dager

Med alle kredittkort fra Santander kan du få inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse! Dette betyr at dersom du betaler regningen til forfall, kan du dra nytte av alle fordelene i kortet uten at det koster deg en krone.

I nettbanken eller med My Cards appen har du til en hver tid full kontroll og oversikt.  

Betal med Apple Pay

Betal med mobilen eller smartklokken. Den enkleste måten å betale på, både i butikker og på nett, kun ved hjelp av Apple-enhetene du bruker hver dag.

Cashback på produktene du elsker

Med kredittkort fra Santander har du tilgang til fordelsprogrammet CashBack fra Santander. Få inntil 15 % cashback når du handler på nett hos over 200 kjente nettbutikker som Nelly, Hotels.com og CDON.

Finn rabatter via DealPass

Du får inntil 25% rabatt hos hundrevis av spisesteder, aktiviteter, hotell og mer i hele Norge.

Få full oversikt med My Cards

My Cards er appen du må ha sammen med ditt Visa kort fra Santander. Ikke bare har du full oversikt over penger på kortet, kortbruken og neste faktura du kan også godkjenne nettbetalinger med fire klikk.

Tilgang til virtuelt kort fra Santander

Med et digitalt kort fra Santander har du alltid en digital kopi av kortet ditt tilgjengelig i nettbanken.

Sterk kundeautentisering

Vi har økt sikkerheten på enkelte betalinger når du handler på nett innenfor EU/EØS. Les hva dette betyr for deg.

Slik får du kredittkort fra Santander

For å få et kredittkort fra Santander, må du sende inn søknad og gjennomgå en individuell kredittvurdering. Søknadsprosessen skjer digitalt på nettsiden vår, hvor du gir oss nødvendig informasjon om deg selv og din økonomi.

Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du kontakte  kundeservice på telefon: 21 08 35 00. Vi har åpent alle hverdager fra 10.00-15.00. Du kan også benytte vår chatløsning som du finner nede til høyre på siden.

Vi ønsker at du skal ha en positiv opplevelse når du besøker våre nettsider eller benytter våre produkter. Om du lurer på hvilke kort som passer best for deg, har spørsmål rundt søknadsprosessen for kredittkort eller har andre spørsmål rundt produktene, er kundeservice her for å hjelpe deg.

Et kredittkort med flere fordeler; som reise- og avbestillingsforsikring

Med et kredittkort fra Santander får du et kredittkort som gir deg flere fordeler og gode rabatter på varer og tjenester. Blant annet har vi kredittkortet Gebyrfri Visa Gold som kommer med reise- og avbestillingsforsikring inkludert og en maks kreditt på 100 000 kr. Du kan lese mer om de forskjelige fordelene ved våre kort, ved å klikke deg inn på tilbudene øverst på siden.

Felles for alle Santanders kredittkort er at du får et Visa-kredittkort som kan brukes over hele verden, og som du trygt og enkelt kan handle med på nett når du vil. Våre kredittkort kommer med en lang rentefri betalingsutsettelse. Oppdag alle fordelene i dag og bestill ditt nye kredittkort fra Santander.

Kom i gang med Apple Pay til ditt kredittkort

Har du et kredittkort fra Santander? Og bruker du også iPhone? Da kan du få tilgang til Apple Pay. Det er enkelt og greit å komme i gang.

Apple Pay er en betalingstjeneste som bruker kredittkortet som du har registrert i din Apple Wallet. For å komme i gang med Apple Pay, sørg for å legge inn kredittkortet ditt i Wallet-appen på iPhone.

Med Apple Pay har du alltid kredittkortet ditt med deg, det ligger i din iPhone eller i din Apple Watch. På denne måten slipper du å ha med deg kortet når du skal handle i butikken. Det er helt trygt og sikkert å bruke og du har full oversikt over dine betalinger via My Cards.

Les mer om Apple Pay og kontaktløsbetaling for å lære mer om hvordan det kan brukes og hvor trygt og sikkert det er.

Hva er kredittkortets effektive rente?

Når du handler med et kredittkort og velger å dele opp betalingen etter den rentefrie perioden, vil det bli lagt renter til beløpet du skylder. Rente er prisen for å låne penger fra banken. Når du betaler tilbake et lån, betales renter i tillegg til lånebeløpet, som regel fordelt over flere måneder.

Den nominelle renten er altså den renten som banken oppgir at du må betale for å ha et lån i ett år. Den effektive renten er hva du betaler i rente, inkludert gebyrer. Derfor er alltid den effektive renten høyere enn den nominelle.