Lån penger til stort og smått

Skal du kjøpe deg bil, båt eller har bruk for en refinansiering? Vi tilbyr fleksible og gode løsninger når du har behov for å låne penger. Her kan du lese mer om de forskjellige lånene vi tilbyr og hvilke muligheter du har.

Populære lån

Billån

Få finansiering hos oss uansett om du skal ha brukt eller ny bil. Santander er størst på billån.

Søk Les mer

Forbrukslån

Forbrukslån fra 30 000 til 400 000 kroner med inntil 5 års nedbetalingstid, eller 15 år ved refinansiering. 

Søk Les mer

Refinansiering

Samle dine lån og kreditter i et nytt refinansierings lån. Dette kan gi deg bedre betingelser og oversikt.

Søk Les mer

Andre lån

Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

ATV- og Snøscooterlån

Vi tilbyr lån til ATV og snøscooter. Få hjelp til å finansiere både nye og brukte firehjulinger og snøskutere.

Illustration av en motorcykel

MC-lån

Få et MC-lån så du er klar til å kjøpe drømmesykkelen. Uansett om det er moped eller motorsykkel, har vi lån tilpasset din økonomi.

Illustration av en bilnyckel och en lila bil som nyckelring

Privatleasing

Leasing er for deg som foretrekker å leie en ny bil på lang sikt og dermed slipper å tenke på avskrivningen.

Illustration av en röd bil.

Næring

Få et næringslån til bil som gjør hverdagen enklere. Hos Santander kan enhver bedrift søke om finansiering.

Illustration av en ljusblå husvagn

Caravanlån

Søk om lån til ny eller brukt caravan. Vi har gjort det enkelt og greit å kjøpe bobil og campingvogn.

Båtlån

Drømmer du om å kjøpe båt? Vi tilbyr båtlån til både nye og brukte båter.

Illustration av en kalkylator

Lånekalkulator

Usikker på hvor mye du kan låne? Prøv vår egen lånekalkulator.

Illustration av en flicka med gul tröja som tittar i en dator.

Ulike lånetyper- Hva er forskjellen?

I finansverden og bankbransjen kan man støte på mange ord og uttrykk som ikke er selvforklarende. Derfor har vi laget en ordbok som enkelt forklarer de mest brukte begrepene og uttrykkene. Husk også at vi alltid er her for å hjelpe, så skulle du støte på andre begrep du gjerne vil ha forklart, kan du alltid ta kontakt med oss.

Skal du ta opp lån har du valget mellom to hovedtyper: Lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet. Et sikret lån betyr at banken tar sikkerhet i for eksempel eiendom, bil eller båt. Et lån uten sikkerhet, ofte kalt forbrukslån, er et lån som kan brukes til hva som helst der du ikke behøver å stille med sikkerhet. 

Hos Santander tilbyr vi flere ulike typer lån, både med og uten sikkerhet, slik at du kan låne penger til nøyaktig det du har behov for. Her kan du lese mer om de forskjellige lånetypene vi tilbyr.

Illustration på en grå bil

Billån

Trenger du å låne penger til bil? Hos oss kan du både få billån via én av de mange forhandlerne vi jobber med, eller låne direkte fra oss og bruke pengene til å kjøpe bil. 

Vi tilbyr finansiering av både nye og brukte biler, uansett om det er gjennom en bilforhandler eller en privatperson. Du kan søke om et uforpliktet lånebevis som viser hvor mye lån du kan få til en ny bil. Prøv vår lånekalkulator og finn mer informasjon om billån her.

Gode råd til når du vil låne penger

Det er enkelte ting du bør vurdere før du låner penger. Vi gir deg noen enkle tips som kan hjelpe deg med å ta riktige valg for din økonomi.

Dette må du tenke på når du tar opp lån

Mange smålån? Slik får du oversikt

Refinansiering og Forbrukslån- Hva er forskjellen?

 

 

Refinansiering av kostbare lån

Har du mange smålån og gjeld på kredittkort? Da kan det være en god idé å samle dem i ett lån hos oss. Med refinansiering kan du spare penger, og få mindre utgifter hver måned i kombinasjon med bedre vilkår og kredittverdighet.

Refinansiering betyr kort sagt at du tar opp et nytt lån for å betale ned gjeld du har hos andre banker og kreditorer. Ofte innebærer dette å samle flere lån. Det er viktig å huske på at du ikke blir gjeldfri av å refinansiere, men du slipper å betale gebyrer på hvert lån, og du får ofte en lavere rente. Det betyr at du kan bli kvitt gjelden raskere og få bedre oversikt underveis.

Få mer informasjon om hvordan refinansiering kan hjelpe deg med få full kontroll over din økonomi her.

Låneforsikring gir deg ekstra trygghet

Har du tegnet Santander SAFE Låneforsikring? Finn mer informasjon om forsikringen og meld skade direkte på nett.

Hvilken lånetype passer for deg?

Før du låner penger, bør du ha en tanke om hva du skal  bruke lånet til. Hvis du ønsker å kjøpe en ny eller brukt campingvogn, moped eller firehjuling, kan ulike fritidslån være gode alternativ. Har du ønske om å realisere en ide eller finansiere en reise, kan du vurdere et forbrukslån. 

Ønsker du derimot å få gunstigere lånebetingelser og bedre økonomisk kontroll og oversikt, kan du se på muligheten for refinansiering av smålånene dine.

Det er med andre ord mange lånemuligheter du står ovenfor, så sett deg inn i de ulike typene lån og finn lånetypen som passer best i din situasjon.

Illustration av gröna sedlar

Hvilken rente og nedbetalingstid skal du forvente?

Det er lurt å få kontroll på renter og nedbetalingstid innen du takker ja til et lån. Gjennom en lånekalkulator kan du få oversikt over både månedlige og totale lånekostnader. 

Lånerenten du tilbys, avhenger både av din økonomi, men også nedbetalingstiden du velger på lånet. Hos Santander Consumer Bank ønsker vi alltid å skreddersy lånetilbudet og nedbetalingsplanen slik at det passer deg og din situasjon best mulig. 

Vi tilbyr inntil fem års nedbetalingstid på forbrukslån. Skal du refinansiere lån og kredittgjeld, kan du få tilsvarende nedbetalingstid som du har i dag, men med maksimalt 15 år avhengig av størrelsen på lånebeløpet.