Lån 400 000

Lån inntil 400 000 kroner med privatlån fra Santander.

Hvor mye kan man låne?

Med forbrukslån fra Santander er det mulig å låne inntil 400 000 kroner. Lånet gis uten sikkerhet og kan brukes til det man selv ønsker. Dermed står man fritt til å bruke hele eller deler av beløpet på å finansiere uforutsette kostnader eller prosjekt man ikke har oppsparte midler til å betale tilgjengelig.


Vi tilbyr både privatlån og refinansiering fra 30 000 til 400 000 kroner samt ulike kredittkort. Avhengig av ditt finansielle behov og bruksområde, finnes det en løsning via våre tjenester. Og for nettopp større beløp på opptil 400 000 kroner er privatlån din beste mulighet dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å stille sikkerhet i egne eiendeler.

Hvordan låne 400 000 kr med Santander

Det er enkelt og helt uforpliktende å sende inn en lånesøknad hos Santander. Slik gjør du det:

Bruk lånekalkulatoren vår

Start med å justere til ønsket lånebeløp og nedbetalingstid i vår lånekalkulator. Dette vil gi deg et eksempel på månedlige avdrag, total lånekostnad og renteprosent.

Start søknaden

Fra lånekalkulatoren kan du enkelt klikke «Neste» for å starte søknaden din. Her vil du se en oversikt over lånet du søker på samt de tre stegene søknaden består av. 

Fyll inn nødvendig informasjon

I steg en og to av søknaden må du oppgi litt informasjon henholdsvis om deg og din økonomi. Fyll ut skjemaet og identifiser deg med BankID for å sende inn.

Vent på vår tilbakemelding

Når søknaden er sendt inn er det vår tur til å jobbe med den. Vi sjekker informasjonen du har oppgitt samt gjennomfører en kredittsjekk.

Signer og få utbetalt

Dersom søknaden din blir godkjent, vil du få beskjed om dette og mulighet til å signere avtalen. Det er opp til deg å gjøre dette, dersom du er fornøyd og fortsatt ønsker lånet. Så snart avtalen er signert vil pengene bli sendt til kontoen din innen kort tid.

Fordeler med Forbrukslån

Det finnes i dag mange ulike lån- og kredittløsninger å velge mellom, og det kan føles utfordrende å ta et informativt valg. Men dersom du er på utkikk etter å låne summer på inntil 400 000 kroner uten sikkerhet, er et privatlån ditt beste alternativ.

Ettersom et forbrukslån ikke kommer med noen krav om sikkerhet, har vi som bank heller ingenting med å gjøre hva pengene brukes til. Dermed står du fritt til å bruke dem når og hvordan du vil uten utallige spørsmål og krav om dokumentasjon.

Jo kortere nedbetalingstid, jo bedre

Et forbrukslån gir mye fleksibilitet, men det er viktig å merke at det generelt er et dyrere alternativ enn lån med sikkerhet. Derfor er det viktig å være realistisk når man søker om lån og velger nedbetalingstid. 

Jo kortere nedbetalingstid du går for, jo billigere vil lånet bli totalt da det vil innebære mindre renter og avgifter. Likevel må du velge et tidsperspektiv som gir et månedsbeløp du klarer å betjene. Å finne denne balansen og alltid betale de månedlige avdragene vil gjøre at du kan ha et ryddig forhold til ditt forbrukslån.