Lån 50 000

Søk om privatlån på 50 000 kroner hos Santander.

Hvordan låne 50 000 kroner?

Av og til dukker uventede kostnader opp eller så må et prosjekt finansieres litt raskere enn man har tid til å spare opp midler. Ved slike behov, kan et privatlån være løsningen. 

Hos Santander er det mulig å søke om forbrukslån inntil og over 50 000 kroner for å dekke dine finansielle behov. Dette er et nytt privatlån som utbetales i én sum og tilbakebetales i månedlige avdrag basert på din nedbetalingsplan.

Dersom du er minst 23 år, er bosatt i Norge og fyller våre andre lånevilkår, kan du ha muligheter for å få innvilget et lån fra Santander. 

Slik søker du

  1. Søknaden starter du enkelt ved å stille inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid i lånekalkulatoren vår og klikke «Neste». 
  2. Dette starter prosessen på tre steg hvor du må oppgi litt personlig og økonomisk informasjon. 
  3. Etter at du har sendt inn informasjonen din, kontrollerer vi dette samt gjennomfører en kredittsjekk. 
  4. Dersom søknaden blir innvilget, vil du få beskjed om dette og mulighet til å signere avtalen.
    1. Når avtalen er signert vil du innen kort tid motta pengene på kontoen din, klare til å bruke som du selv ønsker.

    Merk at du kan bruke lånekalkulatoren og sende inn søknaden helt uforpliktet, da avtalen ikke vil være gyldig før den er godkjent og signert. Husk også at månedsbeløp- og renteeksemplene fra lånekalkulatoren er eksempler og ikke en garanti for dine betalinger.

Hva kan lånet brukes til?

I motsetning til et hus- eller billån som stiller sikkerhet i nettopp bolig og bil, er privatlån et lån uten sikkerhet. Mangelen på sikkerhet gjør at renten på et slikt lån er høyere, da låneutsteder tar en større risiko. Men på den annen side kommer lånet med fordelen at det fritt kan brukes til det man selv ønsker. 

Med et privatlån, også kjent som forbrukslån, har banken ingenting med å gjøre hva pengene brukes til. Dermed kan låne brukes til å finansiere uforutsette kostnader eller prosjekt i hjemmet eller andre betalinger som du ikke har oppsparte midler til å dekke enda. 

Lån eller kredittkort?

Et privatlån er veldig fleksibelt og kan brukes til å finansiere hva som helst – likt som et kredittkort. Likevel finnes det forskjeller mellom de to, og hva som passer best for deg avhenger av dine finansielle behov. 

Med et kredittkort har du «kreditt tilgjengelig i lommen» som ikke tilbakebetales før det har blitt brukt. Med privatlån starter nedbetalingen med en gang det er innvilget, men du kan ofte låne høyere summer enn med et kredittkort.

Hvordan holde orden på økonomien med privatlån?

Dersom man har et privatlån, gjerne i kombinasjon med andre lån og kreditter, er det viktig å ha kontroll over kommende betalinger og betale innen tid. Før du søker om lånet, kan det være greit å tenke gjennom og kjenne til følgende:

Velg kortest mulig nedbetalingstid

Nedbetalingstiden er tidsperspektivet for når hele lånet skal være tilbakebetalt. Hos Santander kan du velge en nedbetalingstid på 1 til 5 år. Enkelt forklart vil det totale lånebeløpet bli billigere jo kortere nedbetalingstid du velger. Dette er fordi en kortere tidsperiode med færre betalinger vil påløpe mindre renter og eventuelle gebyrer.

Når du søker om lån, burde du velge det korteste tidsperspektivet du realistisk kan tilbakebetale beløpet. Husk at du også kan gjøre ekstra, tidligere innbetalinger av deler av lånet når du selv ønsker.

Vurder refinansiering

Dersom du allerede har noen andre lån og kreditter som du betaler ned på, kan det fort bli uoversiktlig å ha kontroll over alle avdrag og forfallsdatoer. Da kan refinansiering være verdt å sjekke ut.

Refinansiering er en løsning hvor du kan samle flere ulike lån til ett nytt lån. Slik vil du kun ha én faktura å forholde deg til og mye bedre oversikt. For refinansiering tilbyr vi nedbetalingstid på inntil 15 år, men husk som sagt at jo kortere tid, jo bedre.

Lån 50 000 kroner med Santander

Dersom du har behov for inntil 50 000 kr, men ikke har dette beløpet tilgjengelig, gir et privatlån deg nettopp den fleksibiliteten du trenger. Hos oss kan du låne fra 30 000 til 400 000 kroner, og dermed finne en løsning som fungerer for deg.

Test ulike variabler på lånekalkulatoren vår for å finne en nedbetalingsplan som fungerer for deg, og fullfør søknaden ved hjelp av få steg. 

Kontakt oss for mer informasjon

Dersom du ikke er helt sikker på hvilken løsning som er best for dine behov, er det bare til å ta kontakt med vår kundeservice. Vi er eksperter på området og kan hjelpe med å finne riktig alternativ for deg. For å lære mer om økonomi og våre beste tips, kan du også sjekke «Bedre økonomi»-kategorien i magasinet vårt.