Santander

Bedre økonomi

Derfor er det trygt å spare smart hos Santander

Publisert:

Hos oss får du ikke bare en av markedets beste sparerenter. Du får også en solid bank i ryggen som passer godt på pengene dine.

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
iStock

For deg som skal spare penger er det viktig å vite at du får en så god sparerente som mulig. Det er tross alt renta som gjør at pengene dine vokser.

Men vel så elementært er det å vite at pengene dine er helt trygge. Det er de hos oss.

Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander – et av verdens største finanskonsern. Det gjør oss mer robuste og mindre sårbare, slik at vi står fjellstøtt selv i tøffe økonomiske tider.

Santander har 120 millioner kunder og 190 000 ansatte over hele verden.

Bedre økonomi

Her er fordelene med å ha en sparekonto hos Santander

God garanti for sparepengene dine

Santander Consumer Bank AS er medlem av Bankenes sikringsfond. Dette fondet garanterer for innskudd/sparepenger på inntil to millioner kroner per person, per bank.

Ergo er pengene dine trygge hos oss!

Dersom du ønsker garanti for mer enn to millioner kroner, kan det være lurt å plassere innskudd utover dette i en annen bank som er medlem av fondet, slik at også disse pengene er garantert for.

Spare penger sparekonto

Bedre økonomi

Få mer ut av pengene dine med sparekonto

Norske filialer av utenlandske banker, de som ofte konkurrerer med Santander når det gjelder høye sparerenter, er som oftest tilknyttet sikringsfond i sine respektive hjemland. Det gjør at du som sparekunde løper en høyere risiko dersom du har mye penger i banken.

I EU/EØS-området garanteres det kun for inntil 100 000 euro – altså godt under halvparten av det du får som Santander-kunde og tilknyttet Bankenes sikringsfond i Norge!

Kom i gang med sparingen du også
På høyrentekonto får du 2,05 prosent rente!

En av markedets beste sparerenter

Det å spare penger er smart – både på kort og på lang sikt. Ikke minst fordi du da har penger i bakhånd dersom noe uforutsett skulle skje, men også fordi du viser banken din at du har et sunt forhold til din egen økonomi.

Hos oss i Santander får du en av markedets aller beste innskuddsrenter på sparing. På sparekonto får du 1,95 prosent, og på innskudd over 100 000 kroner får du på høyrentekonto hele 2,05 prosent rente!

Vi ønsker at du skal se pengene dine vokse. Derfor utbetaler vi renter inn på kontoen – hver eneste måned!

Bedre økonomi

Så mye sparepenger har vi på konto

 

Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?