Santander

Bedre økonomi

Gebyrfri Visa er skreddersydd for handel på nett

Publisert: Oppdatert:

Med Gebyrfri Visa Gold fra Santander blir netthandelen både tryggere og enklere. I tillegg sparer du penger dersom du bruker kortet riktig, og du har full oversikt til enhver tid.

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Thomas Haugersveen

Vi handler mer og mer på nett – faktisk for mer enn 100 milliarder kroner i året. Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at det i de åtte første månedene i 2017 ble handlet 15 prosent mer på nett enn i samme periode året før, og foreløpig er det liten grunn til å tro at trenden vil avta.

Du har sikkert fått med deg at det er tryggere å handle med kredittkort enn debetkort på nett. Da får du en faktura i etterkant, i stedet for at pengene trekkes direkte. Du står dessuten langt sterkere dersom det er kjøp du ikke kjenner igjen.

Bedre økonomi

Derfor bør du betale strømmetjenestene med kredittkort

Økonomiske fordeler

Gebyrfri Visa Gold er imidlertid mye mer enn bare trygghet dersom uhellet skulle være ute. Tommy Rist er produktansvarlig for kredittkort i Santander, og kan det som er verdt å kunne om betalingskort. Han sier at fordelene ved å bruke kortet er åpenbare for deg som handler på nett:

– Du kan absolutt spare penger ved å bruke Gebyrfri Visa Gold når du handler på nett. Kortet har inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, så om du betaler hele fakturaen innen forfallsdatoen unngår du både renter og gebyrer. Men det er viktig å presisere at det påløper renter fra uttaksdato på kontantuttak, sier han.

Høres Gebyrfri Visa ut som noe for deg?
Les mer og søk om kortet her

Penger tilbake

Rist forteller at noe av det som gjør Gebyrfri Visa Gold så attraktivt som et rent netthandel-kort, er tilgangen til fordelsprogrammet «KickBack». Her er det nemlig mye penger å spare dersom du bruker kortet riktig – og betaler innen forfallsdatoen.

– Du kan absolutt spare penger ved å bruke Gebyrfri Visa Gold til netthandel, sier Tommy Rist. Han er produktansvarlig for kredittkort i Santander.

– Fordelsprogrammet «KickBack» er en netthandelsportal der du får tilgang til mer enn 270 veletablerte nettbutikker. Vi i Santander får en provisjon fra nettbutikken som vi igjen deler med deg, sier han.

På denne måten kan du altså spare, eller rettere sagt få tilbakebetalt penger på det du har handlet, uten at det koster deg noe som helst å bruke kortet.

Valg av kredittkort

Bedre økonomi

Ta et bevisst valg når du velger kredittkort

Når du kommer til kort…

Produktet eller reisen du har lett etter er endelig på tilbud, og du skal til å bestille før det er for sent. Så oppdager du at du ikke har kredittkortet på deg.. Dette er noe mange av oss kjenner seg igjen i, men med Gebyrfri Visa Gold er løsningen enkel.

Kortet kan nemlig brukes til netthandel, uten at du har det fysiske kortet tilgjengelig. Med tjenesten «Vis Mitt Kort», som du finner på «Min side» eller i mobilbanken, får du tilgang til detaljene du trenger gjennom et virtuelt kort. Det betyr at du ikke trenger det fysiske kortet for å kunne bruke ditt Gebyrfri Visa Gold.

– Dette gjør handelen på nett enklere, og du har full oversikt og oppdatert informasjon til enhver tid. I tillegg blir prosessen tryggere. Sikkerhetskoden på det virtuelle kortet i «Min side« eller i mobilbanken vil bare kunne brukes én gang og være tilgjengelig i en tidsbegrenset periode, avslutter Tommy Rist.

Høres Gebyrfri Visa ut som noe for deg?
Les mer og søk om kortet her

Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780.
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?