Santander

Bedre økonomi

Spar opptil 25 % når du spiser på restaurant!

Publisert: Oppdatert:

En tur på restaurant med venner eller familie er hyggelig – men ekstra hyggelig blir det når du kan få opptil 25% rabatt!

Tekst:
Bjørnhild Fjeld
Foto:
Hampus Lundgren

Vi i Santander synes det skal være lov å kose seg. Som kunde hos oss får du rabatt på en rekke spisesteder, butikker, nettbutikker, ferie, kultur og velvære i hele Norge! Tilbudet gjelder alle som har et av våre kredittkort Gebyrfri Visa Gold eller Santander Red.

Kos deg litt ekstra!

Å spise på restaurant er ikke noe de fleste av oss gjør hver dag, men det er både hyggelig og spennende å prøve litt andre smaker enn de man vanligvis serverer hjemme.

Mange tror det er dyrere å betale restaurantregningen med kredittkort. Det stemmer ikke om du benytter deg av fordelene som ligger i Santanders kredittkort – vel å merke dersom du betaler kredittkortregningen innen fristen!

Har du hørt andre myter om kredittkort? Les mer om hvorfor de ikke stemmer:
holder-kredittkort

Bedre økonomi

5 myter om kredittkort

Betaler du med et av disse kredittkortene, kan du få opptil 25 prosent rabatt hos mer enn 300 spisesteder over hele Norge. Rabatten får du dessuten trukket fra før du betaler – direkte på regningen.

Ulike spisesteder i hele Norge

Spisestedene som inngår i rabattordningen er alt fra enkle fastfood-steder, til restauranter i toppklassen. Det er heller ikke bare i de største byene – vi har avtale med spisesteder over hele landet fra Alta i nord til Mandal i sør.

På denne siden kan du søke opp hvilke spisesteder som gir rabatt der du bor!

Kanskje ta en tur ut allerede i kveld – og unne deg en ekstra dessert for pengene du sparer på rabatten?

SMS eller Drop in-kort

Det eneste du trenger å gjøre for å få rabatten, er å vise frem en sms med bekreftelse på forhåndsbestilling til servitøren. Om du ikke har bestilt bord på forhånd, kan du også få et drop in-bevis, som du viser når du bestiller maten.

Drop in-beviset får du ved å sende dp santander til 2010, eller laste ned Santander-appen. Det er også mulig å få tilsendt et fysisk medlemskort dersom du heller ønsker det.

Høres dette ut som noe for deg?
Søk om Gebyrfri Visa Gold her

Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 780. Totalt kr 16 780.
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?