Jobb hos oss

Å jobbe i Santander vil gi deg mange muligheter for utvikling, både faglig og personlig, og vårt mål er å være en av Norges mest attraktive arbeidsplasser med engasjerte og stolte medarbeidere! Vi tror at medarbeidere som trives og har det bra på jobb også yter mer og vil «gi det lille ekstra» både overfor våre kunder og kollegaer.

For å nå våre mål er vi avhengig av å ha dyktige og motiverte medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring og kompetanse. Vi har et internasjonalt miljø noe som styrker selskapet. Vår bedriftskultur er uformell, men samtidig profesjonell og dynamisk.

I Santander er vi opptatt av at våre medarbeidere får mulighet til kontinuerlig utvikling. Muligheten til å lære og utvikle seg er viktig for den enkelte medarbeider, og det er også viktig for Santander. Du er selv ansvarlig for din faglige og personlige utvikling da vi vet at det er viktig at du selv er engasjert i dette, og selskapet støtter deg underveis og legger til rette for det. Dette sikrer at vi får topp kvalifiserte medarbeidere som sikrer Santanders framtidige suksess.

I tillegg til spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø har vi mange goder for medarbeiderne som for eksempel bedriftsidrettslag med spinning, fotball, volleyball og organiserte skirenn. Vi gjennomfører også en rekke sosiale arrangementer i løpet av året. 

Ledige jobber i Santander utlyses internt på våre hjemmesider. Dette gir deg som medarbeider muligheter til å prøve ulike yrkesroller i Norge, samt internasjonalt. Vi tilbyr også programmer med mulighet til å jobbe internasjonalt i kortere eller lengre tid. Hensikten med programmene er både profesjonell og personlig utvikling hos den enkelte. Målet er å utvikle nøkkelmedarbeidere, og å få kjennskap til hverandres kultur og bygge nettverk ved et kontinuerlig samarbeid mellom de nordiske og internasjonale enhetene. For den som kan og vil finnes det svært mange muligheter i Santander!