Om Santander

Med en lang historie i Norge, og som en del av en av verdens største banker, kombinerer Santander lokal tilhørighet med global styrke.

En nordisk bank i et internasjonalt selskap

Vi er en nordisk bank som består av mer enn 1200 gode kolleger i Norge, Sverige, Danmark og Finland – og en del av det globale bankkonsernet Banco Santander som har over 200 000 ansatte og 150 millioner kunder over hele verden.

Hva gjør vi?

Santander i Norden leverer en rekke ulike banktjenester.

Bilfinansiering

Vi er ledende på bilfinansiering i Norden og samarbeider med 5600 forhandlere i hele Norden for å tilby både lån og leasing.

Lån og kredittkort

Vi har en rekke ulike lån og kredittkort slik at våre kunder kan få en finansieringsløsning tilpasset deres behov.

Sparing

Vi tilbyr våre kunder et av de mest attraktive sparekonto-produktene på markedet med en høy rente og full fleksibilitet.

En moderne og ansvarlig bank

Santander er opptatt av å være en moderne bank med tjenester som svarer på brukernes ønsker. Vi var blant de første i Norge med Apple Pay, og vi er opptatt av å være en ansvarlig bank som også gir tilbake til samfunnet.

Det handler om alt fra hvordan vi vurderer potensielle kunder til våre ulike samarbeidspartnere. Banco Santander er også anerkjent som verdens mest bærekraftige bank i henhold til Dow Jones Sustainability Index for 2019.

Santander i norden

1200                           1 610 000                          10 000+

ansatte                         kunder                             partnere                                        

Hvor er vi?

Den nordiske organsisasjonen har i dag sitt hovedkontor på Lysaker i Oslo, og vi har også et kontor i Stavanger. Av de mer enn 1200 ansatte i den nordiske organisasjonen er rundt 600 lokalisert i Norge.

Våre andre nordiske kontorer finner du i Stockholm, København og Helsinki.

Vil du kontakte oss?

På våre kundeservice sider finner du svar på ofte stilte spørsmål. Du finner også informasjon om hvordan du kan komme i kontakt med oss. 

Nå oss på chat, ved å ringe oss eller bruk vårt kontakt skjema - velg det som er lettest for deg. 

Kom i kontakt med oss