Om Santander

Med en lang historie i Norge, og som en del av en av verdens største banker, kombinerer Santander lokal tilhørighet med global styrke.

Sikker og trygg bankdrift er viktig, selv i kriser!

Som en av verdens største banker og som en stor bank i Norge, er Santander en svært solid bank. Vi har sikker drift og vi har tatt nødvendige grep slik at arbeidsdagen skal kunne fungere som normalt selv om de fleste ansatte nå har hjemmekontor. 

Vi er opptatt av å være tilstede og hjelpe både kunder og ansatte så godt som mulig gjennom denne utfordrende tiden vi nå er inne i. 

Hilsen alle oss i Santander Consumer Bank

Nordisk bank i internasjonalt selskap

Vi er en nordisk bank som består av mer enn 1400 gode kolleger i Norge, Sverige, Danmark og Finland – og en del av det globale bankkonsernet Banco Santander som har over 200 000 ansatte og 144 millioner kunder over hele verden.

Hva gjør vi?

Santander i Norden leverer en rekke ulike banktjenester.

Bilfinansiering

Vi er ledende på bilfinansiering i Norden og samarbeider med 5600 forhandlere i hele Norden for å tilby både lån og leasing.

Lån og kredittkort

Vi har en rekke ulike lån og kredittkort slik at våre kunder kan få en finansieringsløsning tilpasset deres behov.

Sparing

Vi tilbyr våre kunder et av de mest attraktive sparekonto-produktene på markedet med en høy rente og full fleksibilitet.

En moderne og ansvarlig bank

Santander er opptatt av å være en moderne bank med tjenester som svarer på brukernes ønsker. Vi var blant de første i Norge med Apple Pay, og vi har nylig også lansert en fremtidsrettet bilabonnementsordning i form av SHFT.

Vi er opptatt av å være en ansvarlig bank som også gir tilbake til samfunnet. Det handler om alt fra hvordan vi vurderer potensielle kunder til vårt samarbeid med Chooose. Banco Santander er også anerkjent som verdens mest bærekraftige bank i henhold til Dow Jones Sustainability Index for 2019.

Santander i Norden

1400

ansatte

1 500 000

kunder

10 000+

partnere

Hvor er vi?

Den nordiske organsisasjonen har i dag sitt hovedkontor på Lysaker i Oslo, og vi har også et kontor i Stavanger. Av de mer enn 1400 ansatte i den nordiske organisasjonen er rundt 600 lokalisert i Norge.

Våre andre nordiske kontorer finner du i Stockholm, København og Helsinki.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? 


På våre kundeservice sider finner du svar på ofte stilte spørsmål. Du finner også informasjon om hvordan du kan komme i kontakt med oss. 

Nå oss på chat, ved å ringe oss eller bruk vårt kontakt skjema - velg det som er lettest for deg. 

Kom i kontakt med oss