Ny avtale mellom Elkjøp/Elgiganten og Santander

De siste årene har kunder hos Elkjøp/Elgiganten hatt mulighet til å velge finansiering hos Santander Consumer Bank. Gjennom blant annet en Handlekonto har forbrukerne fått økt betalingsfleksibilitet. Samarbeidet har gitt Elkjøp/Elgiganten og Santander verdifulle erfaringer og gir et godt grunnlag for tett framtidig samarbeid for å sikre gode kundeopplevelser.


- Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere et fornyet samarbeid med Elkjøp/Elgiganten. Vi ser på dette som et bevis på at vi har en sterk posisjon innen salgsfinansiering og dette er en viktig del i vår videre vekst. Som en nordisk bank er det verdifullt for oss å lykkes med avtaler med partnere som opererer på tvers av land, sier Fredrik Wikner, nordisk ansvarlig for salgsfinansiering hos Santander.


- Santander er en partner som har en sterk posisjon i markedet og som forstår verdien av et tett samarbeid. Denne avtalen bidrar positivt for at vi kan utvikle oss videre som markedsleder sier, Christine Gravdahl ansvarlig for financial services i Elkjøp Nordic.