Team Santander

Verdens beste langløpslag på ski har skiftet navn til Team Ragde Eiendom. Santander er stolte over å ha vært samarbeidspartner i perioden 2014 -2018.

Gruppebilde Marcialonga 2017

Laget ble etablert av Anders og Jørgen Aukland i 2007 og har siden da vært ledende i utviklingen av sporten.

De fleste har et forhold til langrenn, enten de går Birken, følger med på sportssendingene på TV eller finner frem rødklisteret hver påske. Utøverne på Team Santander sikter mot å være best i- og utenfor løypa, akkurat som vi sikter mot å være ledende innen finansiering. Vi har også et felles ønske om å gjøre det lille ekstra, spesielt i de lange løp.

Derfor har Santander Consumer Bank AS siden sesongen 2014/15 vært hovedsponsor for verdens beste langløpslag på ski. Laget ble etablert av brødrene Anders og Jørgen Aukland i 2007 og har siden den gang tatt utallige seiere i Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Marcialonga og andre store langløp. Team Santander har de tre siste årene vunnet lagkonkurransen i Visma Ski Classics.

Laget har en sterk lidenskap for helse og livsstil, og jobber aktivt med å fremme gleden ved idrett og bevegelse utover det å konkurrere.
I 2016 ble laget et helårslag og satser nå også på obstacle course racing (OCR) eller hinderløp om du vil. Dette er en av de sportene som vokser raskest i verden og vi er stolte av å ha signert verdensmester Jonathan Albon, hans kone Henriette.

I 2017 startet Anders Aukland auklandmetoden.no som er en åpen og gratis delingsside for alle som elsker trening og vil vite hvordan de beste trener.

Laget sesongen 2017/18:
Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen, Andreas Nygaard, Øyvind Moen Fjeld, Oskar Kardin og Kari Vikhagen Gjeitnes.

Sportssjef: Jørgen Aukland

Team Santander feirer seieren i Ski Classics