Team Santander

Vi er stolte sponsorer av et av verdens beste langløpslag på ski. Laget ble etablert av Anders og Jørgen Aukland i 2007 og har siden da vært ledende i utviklingen av sporten.

Tord Asle Gjerdalen vinner Marcialonga

De fleste har et forhold til Langrenn, enten de går Birken, følger med på sportssendingene på TV eller finner frem rødklisteret hver påske. Utøverne på Team Santander sikter mot å være best i løypa, akkurat som vi sikter mot å være ledende innen finansiering. Vi har også et felles ønske om å gjøre det lille ekstra. 

Derfor har Santander Consumer Bank AS siden sesongen 2014/15 vært hovedsponsor for et av verdens beste langløpslag på ski. Laget ble etablert av brødrene Anders og Jørgen Aukland i 2007 og har siden den gang tatt utallige seiere i Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Marcialonga og andre store langløp. Team Santander har de to siste årene vunnet lagkonkurransen i Visma Ski Classics. 

Laget har en sterk lidenskap for helse og livsstil, og jobber aktivt med å fremme gleden ved idrett og bevegelse utover det å konkurrere.

Fra og med sommeren 2016 blir laget et helårslag og satser nå også på obstacle course racing eller hinderløp om du vil. Dette er en av de sportene som vokser raskest i verden og vi er stolte av å ha signert verdensmester Jonathan Albon, hans kone Henriette og supertalentet Julie Wahr-Hansen.

Laget sesongen 2016/17:

Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen​, Andreas Nygaard, Øyvind Moen Fjeld, Snorri Einarsson, Johan Olsson, Jens Eriksson, Kateřina Smutná og Justyna Kowalczyk. 

Sportssjef: Jørgen Aukland

Team Santander feirer seieren i Ski Classics

Følg gjerne Team Santander på sosiale medier for siste nytt fra laget, treningsstips, morsomme konkurranser og mye mer.
Instagram-logo