Santander

Bedre økonomi

Derfor bør du bruke et kredittkort med Apple Pay

Publisert: Oppdatert:

Det er både tryggere og mer oversiktlig å bruke et kredittkort i forhold til et debetkort. Dette gjelder også selv om betalingen skjer kontaktløst.

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Istock

Som kredittkortkunde i Santander, kan du være blant de aller første i Norge som tar i bruk Apple Pay! Det er enkelt å komme i gang, og enda enklere å bruke. Dessuten er det mange fordeler med å bruke Gebyrfri Visa Gold i stedet for et vanlig debetkort i Apple Pay.

Fungerer både i Norge og utlandet

Selv om Apple Pay er rykende ferskt her i Norge, har det vært tilgjengelig andre steder i verden siden 2014. Det betyr at du kan bruke Apple Pay med Santanderkortet ditt i millioner av butikker i rundt 30 land over hele verden.

Bedre økonomi

Slik kommer du i gang med Apple Pay

Når du reiser er det dessuten godt å vite at Gebyrfri Visa Gold er gebyrfritt på varekjøp ikke bare i Norge – men også i utlandet.

Rentefri betalingsutsettelse

Med Santander-kortet Gebyrfri Visa Gold får du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det betyr at så lenge du betaler hele fakturaen innen forfall, koster det deg ingenting å bruke kortet – heller ikke i utlandet.

Dersom du ser deg nødt til å dele opp betalingen, får du skattefradrag for rentene du betaler, på samme måte som annen gjeld.

Spar smart

Få oversikt med kredittkort – uten at det koster deg en krone!

Full oversikt og ingen gebyrer

I tillegg til tryggheten som ligger i et kredittkort, kan du også nyte godt av andre fordeler når du bruker Apple Pay sammen med et kredittkort fra Santander.

For det første, er det enklere å holde oversikten over det du handler. Det er fordi du får en spesifisert faktura hver måned, som gir deg en tydelig oversikt over hvor pengene har gått.

Bedre økonomi

Her kan du bruke Apple Pay

Lavere risiko for svindel

Med et kredittkort handler du med bankens penger, og gjør opp når fakturaen kommer. En av de store fordelene med dette, er at det er bankens penger som forsvinner dersom du skulle bli svindlet eller om kortopplysningene dine kommer på avveie. Da har du også muligheten til å reklamere på transaksjoner du ikke kjenner igjen – før fakturaen forfaller og du må ut med pengene.

Et debetkort, derimot, er knyttet direkte opp mot din bankkonto. Da er det dine egne penger som forsvinner ved svindel – ikke bankens.

Bedre økonomi

Derfor bør du bruke kredittkort på nett

Få gode rabatter

Med Gebyrfri Visa Gold får du dessuten tilgang til rabattprogrammet Dealpass. Dette gjelder også når du betaler med Apple Pay. Alt du trenger er et «drop-in»-bevis eller en SMS-bekreftelse på telefonen. Drop-in-beviset får du ved å sende en SMS med teksten «kort» til 1963.

Så enten du planlegger restaurantbesøk, velværebehandling, kulturell opplevelse, ferie eller en fritidsaktivitet, lønner det seg å sjekke ut hvor du kan få god rabatt med ditt Santander-kredittkort.


Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780.
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?