Santander

Bedre økonomi

Slik kan du betale kontaktløst med din Fitbit

Publisert: Oppdatert:

En kjapp kaffe på vei til jobb – eller en flaske vann etter trening? Med et kredittkort fra Santander og klokke fra Fitbit kan du la kort og lommebok ligge igjen hjemme.

Tekst:
Kjetil Hamnes

Dersom du har en klokke fra Fitbit er den nok allerede er en viktig del av hverdagen din. Med betalingsløsningen Fitbit Pay – som fungerer med kredittkort fra Santander – får den enda flere bruksområder.

Fitbit Pay er en betalingsløsning som rett og slett lar deg betale kontaktløst med klokken din. Er du lei av å bruke tid på å finne fram riktig kort når du er i butikken? Med «lommeboken» rundt håndleddet går alt litt raskere. Her ser du hvordan du kommer i gang.

Bedre økonomi

Slik bruker du et kredittkort fornuftig

1. Sjekk at klokkemodellen din støtter Fitbit Pay

Føreløpig er det tre av Fitibit-modellene du kan betale kontaktløst med; Charge 3, Versa og Ionic.

2. Registrer kortet ditt på mobilen

Åpne Fitbit-appen på mobilen din, trykk på bildet av klokken øverst i venstre hjørne, deretter på Fitbit Wallet. Følg instruksjonene for å legge inn Santander-kortet ditt. Deretter synkroniserer du mobilen med klokken.

Har du ikke Fitbit-appen installert på mobilen din? Her kan du laste den ned.

 

Har du ikke kredittkort som passer med Fitbit Pay?
Søk om ditt Gebyrfri Visa her

3. Bruk din Fitbit til å handle kontaktløst

Nå kan du bruke din Fitbit til å betale kontaktløst på alle betalingsterminaler der symbolet for kontaktløs betaling finnes – over hele verden. Trykk og hold inn venstreknappen i to sekunder, skriv inn passordet ditt og hold håndleddet nær kortleseren. Du kjenner en liten vibrering fra klokka når betalingen er utført.

Etter en betaling trenger du ikke taste inn passordet på nytt det nærmeste døgnet – eller før du har tatt av deg klokken.

Bedre økonomi

Kontaktløs betaling – like trygt som det er komfortabelt?

Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780.