Santander

Bedre økonomi

Her er fordelene med å ha en sparekonto hos Santander

Du trenger ikke bytte dagligbank for å sette i gang, og du vil se pengene dine vokse måned for måned.

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Rune Seljetun (video)

Det å spare penger er smart både på kort og lang sikt. Ikke bare har du penger i bakhånd når det blir nødvendig eller du ønsker å slå til på et godt tilbud, du viser også banken at du har økonomisk ansvarlighet.

Du trenger ikke bytte bank for å få en sparekonto hos oss i Santander. Innskuddene skjer helt enkelt ved at du overfører penger fra din dagligbank.

Bedre økonomi

Så mye sparepenger har vi på konto

God rente fra første krone

Du får 1,95 prosent rente fra første krone du setter inn. Dersom summen på sparekontoen overstiger 100 000 kroner kan du opprette en høyrentekonto og få vår aller beste innskuddsrente på hele 2,05 prosent.

Mange banker betaler ut sparerenter årlig. I Santander får du renter inn på sparekontoen hver eneste måned. Da ser du sparepengene dine vokse måned for måned – noe som kan være en god motivasjon for videre sparing. Da er det ekstra fristende å fylle på kontoen når du skulle ha noen kroner til overs.

Om spareform - Jeanette Skogrand, Santander

Bedre økonomi

Hva slags spareform bør du velge?

Helt trygt og alltid tilgjengelig

En av de største fordelene med å bruke en sparekonto i Santander fremfor eksempelvis et aksjefond, er at du alltid har tilgang på pengene dine. Her finnes det ingen begrensninger på antall årlige uttak og kontoen er helt gebyrfri.

Det betyr at du kan slå til på gode tilbud uansett når og hvor ofte disse dukker opp – uten å risikere å måtte betale et gebyr for å få tilgang på dine egne penger!

Bedre økonomi

Sparing til barn – det skal ikke så mye til

Det er enkelt å åpne en sparekonto hos oss i Santander. Det eneste vi krever er at du har fylt 18 år og har norsk fødsels- og personnummer eller D-nummer. Det er heller ingen bindingstid på sparekontoen.

Vi har et ansvar som bank, og det er viktig for oss at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt. Derfor er vi medlem av Bankenes sikringsfond. Dette fondet garanterer for innskudd på inntil to millioner kroner per kunde.

Klar for å få fart på sparingen din?

Med høyrentekonto hos Santander får du en av markedets beste innskuddsrenter på 2,05 prosent!

Les mer om våre her
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?