ATV- og Snøscooterlån

Har du et ønske om å eie din egen snøscooter eller ATV? Søk ATV- og snøscooterlån hos oss og få finansiert både nye og brukte kjøretøy. Vi tilbyr lån til snøscooter og ATV med inntil 7 års nedbetaling – både med og uten egenkapital.

Lån til snøscooter og ATV

En snøscooter eller ATV er forholdsvis dyrt å kjøpe, og kjøretøyene koster mer enn de fleste av oss har på bankkontoen. Skal du skaffe deg en ATV eller snøscooter, må du sørge for å ha finansiering, og dette kan gjøres gjennom et ATV- eller snøscooterlån. 

Du kan uforpliktende søke om finansiering til snøscooter og ATV hos oss. Vi tilbyr gunstige lån der det blir tatt høyde for din privatøkonomi. Det er flere grunner for å velge Santander Consumer Bank når du skal søke om lån til din nye ATV eller snøscooter, blant annet fordi vi tilbyr:

  • en trygg, rask og enkel søknadsprosess.
  • inntil 7 års nedbetalingstid på lånet.
  • inntil 100 prosent finansiering.


Søk om et uforpliktende lån hos oss i dag og få finansiering til ATV-en eller snøscooteren du ønsker deg. Få gode råd til hva du bør tenke over før du tar opp lån her.

Råd og tips til ditt neste ATV eller snøscooterkjøp

Slik kjøper du ATV/snøscooter
Kundefordeler
Forsikring av lånet

Hva koster et ATV- eller snøscooterlån?

Prisen på et ATV- eller snøscooterlån avhenger av hva din nye snøscooter eller ATV koster. Hvor mye du kan låne, avhenger også om du skal låne til et kjøretøy med eller uten kaskoforsikring.

Det konkrete tilbudet på et ATV- eller snøscooterlån avhenger selvsagt av din egen økonomi. Det er nemlig flere måter å sette sammen et slikt lån. Prisen på ATV- eller snøscooterlånet avhenger både av kjøpesum, hvor mye du kan stille med i egenkapital og ønsket nedbetalingstid. Du kan nemlig tilpasse lånet slik at det passer til deg og din økonomi, eksempelvis ved å velge en nedbetalingstid på 5 år, men også alt fra 1 til 7 år - alt etter hva som passer deg best.

Ved å bruke vår lånekalkulator kan du enkelt få en oversikt over hvordan lånet kan se ut for deg. Med en slik låneoversikt vet du hvilke månedlige kostnader du vil få, samt hvor mye egenkapital du trenger for å oppfylle drømmen om å eie en ATV eller snøscooter.

Priser og betingelser

Her finner du priser og betingelser for ATV- og Snøscooterlån.

Hvordan søke om lån til snøscooter og ATV?

Hos Santander Consumer Bank kan du søke om lån til snøscooter og ATV, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt. Vi har gjort det fleksibelt å kjøpe ATV og snøscooter, slik at du både kan kjøpe av en privatperson eller av en forhandler. 

I tillegg til at våre lånepriser er blant de beste på markedet, med gunstige vilkår og lav rente, kan vi by på en smidig søknadsprosess og en rask behandlingstid. Slik er søknadsprosessen på lån til ATV og snøscooter, trinn for trinn:   

  • Fyll ut låneskjema

Bruk vår lånekalkulator til å uforpliktende søke om lånebevis hos Santander Consumer Bank. 

  • Vi innhenter dokumenter 

Som bank innhenter vi dokumenter og gjør en kredittsjekk, så vi kan tilby deg et lånetilbud.

  • Du mottar lånetilbud

Oppfyller du våre kriterier vil du motta et tilbud om lån som du kan velge å takke ja til.

Med et lånebevis fra oss har du uforpliktende bekreftelse fra Santander Consumer Bank som forteller deg hvor mye du kan låne til ATVen eller snøscooteren din. Søk uforpliktende om ATV- eller snøscooterlån i dag.

Låneforsikring gir deg ekstra trygghet

Har du tegnet Santander SAFE Låneforsikring? Finn mer informasjon om forsikringen og meld skade direkte på nett.

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Ofte stilte spørsmål ved kjøp og salg av kjøretøy

Kan jeg kjøpe av privatperson?

Ja, vi tilbyr finansiering til kjøp hos våre samarbeidene forhandlere og av privatpersoner.

Kan et lånebevis gjøres om til et lån?

Et lånebevis er en uforpliktende bekreftelse fra Santander som forteller deg hvor mye du kan låne. Et lånebevis kan gjøres om til et lån innen 1 måned. Ta kontakt med oss på telefon 210 83 100.

Kan jeg kjøpe bil av samboer/ektefelle?

Nei, vi får ikke gyldig pant i bilen ved kjøp av noen som er bosatt på samme adresse.

Kan jeg finansiere et objekt jeg allerede eier?

Nei, det kan du dessverre ikke. Man kan kun ta lån med pant i objektet en gang per eier. 

Tilbyr dere lån på firma?

Ja, vi tilbyr næringslån. Ta kontakt på telefon 210 83 880 for tilbud.

Tilbyr dere leasing?

Ja, både til privatpersoner og på firma. Ta kontakt på telefon 210 83 880 for tilbud.