Santander
firmabil, billån, fleet

Bil og MC

Firmabil: Slik blir bilholdet langt mer oversiktlig

Med rammeavtalen Santander Fleet får du alt på én faktura hver måned. Og du kan ta ut ny bil når det passer for deg.

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Andreas Handeland

Dersom selskapet ditt har flere firmabiler i drift, er det en klar fordel å inngå en rammeavtale for disse hos oss i Santander.

– Med en innvilget rammeavtale for lån eller leasing står selskapet fritt til å handle inn ny firmabil ved behov. Da trenger man ikke tenke på verken ny kredittvurdering eller behandlingstid, sier Danielle Siltberg Windegaard, som er salgskonsulent B2B i Santander.

Bil og MC

Slik får du alle firmabil-kostnadene på samme faktura

Hun forteller at man ut over standardavtalen kan få tilgang på en rekke tilleggstjenester, som drivstoffkort, serviceavtale, gunstig flåteforsikring og dekkhotell. I tillegg står et team av kundekonsulenter klare til å hjelpe året rundt. Avtalen kan gjelde for både vare- og personbiler, samt minibusser og tyngre kjøretøyer.

– En rammeavtale stiller ingen krav til hvilke forhandlere du kan handle oss. Men dersom du ønsker en leasingbil inn i rammeavtalen, må denne bilen leases fra en forhandler som samarbeider med Santander, sier Windegaard.

– Med en rammeavtale hos oss samler du alle utgiftene på én faktura. Dermed får du full oversikt, sier Danielle Siltberg Windegaard, salgskonsulent B2B i Santander. Foto: Thomas Haugersveen

Samle alle utgiftene

Et enkelt og oversiktlig bilhold er noe alle setter pris på. Dette er ekstra viktig for næringsdrivende – som kanskje har mange firmabiler i drift.

– Med «Santander Fleet» kan bedriften i tillegg til å hente ut ny firmabil ved behov, også tegne service- og dekkhotellavtale for hele perioden. Vi kan også tilby drivstoffkort og forsikring, slik at man får et komplett bilhold. Alt dette samles på én faktura slik at man hele tiden har full oversikt, forteller Windegaard.

– Med Santander Fleet får bedriften et komplett bilhold, med alt samlet på én faktura. Det gir full oversikt – hele tiden.

Danielle Siltberg Windegaard

— Salgskonsulent B2B i Santander

Det er enkelt å opprette en Santander Fleet-avtale. Enten kan bilforhandleren sende inn søknaden for deg, eller du kan gjøre det selv via Santanders nettsider dersom du ønsker det.

Låne eller lease – hva lønner seg?

Du kan få en rammeavtale på firmabilene dine uavhengig av om du velger å kjøpe eller lease bilene. Det finnes ingen fasit på hva som lønner seg for akkurat din bedrift, men generelt sett er leasingandelen økende. Dette skyldes at mange føler det gir en bedre forutsigbarhet, i en bilverden som for tiden er i voldsom endring.

Bil og MC

Bør man lease eller låne til firmabilen?

– Det finnes en del spørsmål du bør stille deg dersom du er i tvil om bedriften skal lease eller ta opp lån til firmabiler. Mye avhenger av bruksområdet, og hvorvidt selskapet ønsker å binde opp kapital. Noen kunder har en delt bilpark, der noen biler lånefinansieres og andre leases, avslutter Windegaard.

Høres dette ut som noe for deg?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg til en enklere hverdag – og et oversiktlig bilhold!

Les mer her!

Priseksempel billån: 3,85% nom./5,39% eff. Egenkapital 35% Lånebeløp 150.000,- o/5 år. Etableringsgebyr kr 2.000,- Totalkostnad kr 171.048,-
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?