Santander

Bil og MC

– Jeg blir like glad hver gang jeg starter opp og hører lyden

Ann-Kathrin er flasket opp på Elvis og motorsykler, og har en forkjærlighet for eksospotter.

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Peter Hjertholm, Jonas Svarstad og Fredrik Christensen (drone)

Harley-eier Ann-Kathrin fra Fredrikstad setter stor pris på frihetsfølelsen hun får på motorsykkelsetet. Hun mener det rett og slett ikke kan sammenlignes med det hun opplever når hun kjører bil.

– Du er ute i frisk luft, og både hører, ser og lukter. Du får rett og slett med deg mer og opplever turen på en annen måte. Det er mange flere inntrykk og det gir meg et sug i magen, sier hun.

Bil og MC

– Mestringsfølelsen jeg opplever når kjøringen sitter er fantastisk

Flasket opp på biler og motorsykler

Faren til Ann-Kathrin var lidenskapelig opptatt av både biler og motorsykler, og interessen smittet over på Harley-entusiasten allerede i ung alder.

– Jeg er flasket opp på Elvis. Og han kjørte jo Harley, så det ligger nok noe der også, ler hun.

Helt siden barndommen er det særlig én ting ved motorsykler som har fanget interessen hennes.

– Det som fascinerer meg mest er definitivt eksospotter og lyd, så der er jeg litt barnslig fortsatt, sier hun.

Ann-Kathrin elsker frihetsfølelsen hun får på rolige turer på landeveien. Hun liker særegenheten og mener en Harley er overlegen når det kommer til stil, klasse og lyd.

Rolige turer med mye lyd

– Vi Harley-eiere er ikke ute etter fart – vi ønsker å kose oss på svingete landeveier. For min del blir det mest korte ettermiddagsturer. Det å komme hjem fra jobb, fyre opp Harleyen og ta meg en liten kosetur er fantastisk, sier hun.

Det legendariske motorsykkelmerket er for mange selve symbolet på «cruiser»-klassen – noe den entusiastiske Ann-Kathrin synes er helt naturlig.

Bil og MC

Bør du kjøpe ny eller brukt motorsykkel?

– Jeg tror alle vet hva en Harley er. Det er stil, klasse og mye lyd – rett og slett en særegen sykkel!

Men den samme særegenheten gjør at både sykkel og eier fort blir satt i bås. Harleyen og imaget rundt har tross alt en en nokså blandet historie å se tilbake på. Ann-Kathrin håper bevisst at hun er med på å bryte ned disse fordommene.

– Det er jo litt morsomt å gå inn i den rollen med skinndress og hele pakka. Du blir satt i bås, og da er det gøy å overraske, avslutter hun, med et glimt i øyet.

MC motorsykkel lån

Bil og MC

Den korteste veien til MC-lån

Priseksempel MC-lån: 4,70% nom./6,61% eff. Egenkapital 35% Lånebeløp 150.000,- o/5 år. Etableringsgebyr kr 2.400,- Totalkostnad kr 175.935,-     
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?