Santander

Bil og MC

Slik kan du også få SHFT

Norges nye abonnementstjeneste for bil er skreddersydd for deg som verdsetter frihet og fleksibilitet – uten å måtte binde deg i lengre perioder.

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Hampus Lundgren

– SHFT er rett og slett noe så enkelt som en strømmetjeneste for bil – på linje med det Spotify er for musikk og Netflix er for film og serier, sier en entusiastisk Martin Hanche-Olsen, produktutvikler for SHFT.

Han forteller at den nye tjenesten er utviklet på bakgrunn av et tydelig behov i markedet. Vi lever i en tid der det skjer store endringer i bilverdenen, og for mange er det knyttet stor usikkerhet til det å skaffe seg ny bil. Derfor kan et bilabonnement være et kjærkomment alternativ.

Vil du abonnere på din neste bil?
Bli med i SHFT du også!

SHFT: Full fleksibilitet og enkelt i bruk

– Vi har mange kunder som har vurdert både lån, leasing, bildeling og leie, men som har kjent på savnet etter en mer fleksibel tjeneste. Med SHFT kan du disponere bil i de periodene behovet er der, det er ingen bindingstid og du slipper å binde opp kapital, sier Hanche-Olsen videre.

Kanskje du bor utenlands deler av året? Kanskje du står i kø og venter på ny bil, og derfor bare trenger bil i noen måneder? Kanskje du ønsker å disponere en større firehjulstrekker om vinteren, men en mindre, byvennlig bil i sommerferien? Med SHFT har du full fleksibilitet og kan tilpasse abonnementet etter eget bilbehov.

– Vi har mange kunder som har vurdert både lån, leasing, bildeling og leie, men som har kjent på savnet etter en mer fleksibel tjeneste.

Martin Hanche-Olsen

— Produktutvikler, SHFT

Du disponerer bilen som om den skulle være din egen. Ergo trenger du ikke å tenke på hvorvidt den er ledig eller opptatt som i en bildelingsordning. Vi ønsker at du skal føle eierskap til bilen – uten at det går utover friheten din.

SHFT fjerner usikkerheten knyttet til det å eie sin egen bil. Du trenger ikke å bekymre deg for annenhåndsverdi, politiske vedtak eller trender i markedet. Den risikoen tar vi. Du bruker rett og slett bilen som det passer deg.

Martin Hanche-Olsen er produktutvikler for SHFT. Han ønsker at tjenesten skal være bilverdenens svar på Netflix og Spotify. Enkelt, fleksibelt og oversiktelig.

Alt styres i SHFT-appen

SHFT-tjenesten er like enkel å bruke som den er fleksibel. Derfor er det utviklet en egen app der man oppretter bruker, bytter og booker biler, samt ber om veihjelp eller assistanse dersom behovet skulle melde seg.

Du betaler kun for periodene der du faktisk disponerer en bil. Du kan når som helst velge å avslutte abonnementsperioden, og deretter levere inn bilen når denne ender.

Det aller meste er inkludert i SHFT-avtalen. Både bil, veihjelp, vedlikehold, forsikring, dekk/dekkhotell og servicer er eksempler på ting du som SHFT-abonnent overlater til oss. Alt du trenger å tenke på selv er drivstoff, bompenger og eventuelle parkeringsutgifter.

Enkelt, ikke sant?

Vil du abonnere på din neste bil?
Bli med i SHFT du også!

Bil og MC

Derfor passer et bilabonnement for deg

Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?