Santander

Bil og MC

– Totalfølelsen av å være SHFT-kunde er veldig, veldig bra

For Martin (30) var fleksibilitet og enkelhet avgjørende da han valgte et bilabonnement fra SHFT, fremfor å kjøpe, leie eller lease bil.

Publisert:

Tekst:
Andreas Handeland
Foto:
Peter Hjertholm (foto/video)

I likhet med mange andre var Martin Gustavo Kinn (30) usikker da han var på jakt etter en ny bil som kunne fylle behovene hans.

I en tid der det er knyttet mye usikkerhet til bensin- og dieselbilenes fremtid, både når det gjelder verdifall og potensielle restriksjoner på bruk, er det ikke lett å vite hva man skal velge. Spesielt ikke dersom man skal kjøpe.

– Derfor var jeg ute etter en fleksibel løsning som var enkel å ta i bruk og å betjene. Jeg valgte derfor bilabonnementet SHFT fremfor å leie bil eller bruke andre tjenester, som bildelingsordninger og lignende, forteller Kinn.

Bil og MC

Derfor passer et bilabonnement for deg

Valgte fleksibilitet fremfor bindingstid

Leasing-andelen i markedet er sterkt økende. Kort fortalt er leasing en langtidsleie av bil, der du slipper å tenke på usikkerhet og verdifall, og rundt fire av ti forbrukere velger dette når ny bil skal handles inn. Bakdelen er lang bindingstid.

– Før jeg ble SHFT-kunde vurderte jeg også leasing. Men fordi jeg var nødt til å binde meg til en avtale i tre år ble det ikke aktuelt for meg. Da ble valget om å gå for SHFT veldig enkelt, forteller Kinn.

Jeg ville ikke binde meg, så derfor ble valget om å gå for SHFT veldig enkelt

Martin Gustavo Kinn

— SHFT-kunde

Og det er nettopp fleksibiliteten i bilabonnementet SHFT han setter ekstra pris på.

– Det å vite at man har muligheten til å bytte til en større eller mindre bil dersom behovet skulle endre seg, er jo en frihet i seg selv, selv om jeg trives veldig godt med bilen jeg disponerer nå, fortsetter han.

Martin Gustavo Kinn (30) valgte SHFT på grunn av fleksibiliteten. Han liker å kunne disponere en bil som den var hans egen – uten å ta hensyn til verditap, kostnader til servicer og lignende.

Med SHFT disponerer du bilen som om den var din egen

Den aktive 30-åringen bruker bil til og fra jobb i hverdagen, samt på turer i helgene. For han er det viktig å kunne disponere bilen som det skulle vært hans egen.

– Jeg liker det å kunne føle et «eierskap» til bilen, samtidig som jeg slipper alle bekymringer og det ansvaret som følger med å eie en bil. Både servicer, dekkhotell, forsikring og lignende er inkludert i prisen, på én månedlig faktura, så sånt slipper jeg å tenke på, sier Kinn med et smil om munnen.

Alt dette gjør at min totalopplevelse som SHFT-kunde er veldig, veldig bra, avslutter den fornøyde 30-åringen.

Bil og MC

Slik kan du også få SHFT

 

Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?