Fitbit Pay

Med kredittkort fra Santander kan du enkelt og raskt komme i gang med Fitbit Pay!

Check mark

Enkelt og kontaktløst

Check mark

Kan brukes i utlandet

Check mark

Lavere risiko for svindel

Det finnes mange fordeler med Fitbit Pay

Santander er samarbeidspartner med Fitbit Pay, og med et kredittkort fra Santander kan du nyte godt av alle fordelene det trådløse betalingssystemet gir.

Kan brukes i en rekke land

Fitbit Pay er tilgjengelig i en rekke land over hele verden – fra Italia og Spania til Singapore og Australia. Det betyr at du, med ditt kredittkort fra Santander og en Fitbit, kan bruke kortet trådløst helt trygt på reise.

Hvordan vet jeg at jeg kan betale med Fitbit Pay?

Fitbit Pay er en trådløs betalingsteknologi til din Fitbit, og det kan brukes på alle betalingsterminaler som har dette symbolet.

Det er helt trygt

Betaler du med Santander kredittkort via Fitbit Pay, er det enkelt å holde oversikt over hva du bruker. Det er fordi du hver måned får en faktura med ditt totale forbruk, og dermed får du en tydelig oversikt over hvor pengene har gått. Så lenge fakturaen betales innen den rentefrie perioden, er dette dessuten kostnadsfritt.

Lavere risiko for svindel

Med et kredittkort handler du med bankens penger, og gjør opp når fakturaen kommer. En av de store fordelene med dette, er at det er bankens penger som forsvinner dersom du skulle bli svindlet, eller dersom kortopplysningene dine kommer på avveie.
Da har du også muligheten til å reklamere på transaksjoner du ikke kjenner igjen - før fakturaen forfaller og du må ut med pengene selv.

Vilkår og betingelser for Fitbit Pay

Personvernregler for Fitbit Pay

Prsonvernsiden forklarer hvordan dine personlige data brukes i Fitbit Pay-tjenesten.